Pár forintért te is levetköznél mikor már ovodás a gyereked? (beszélgetés)
Simán!
Mire suliba megy - ingyen is,
sőt én fizetek...
Igen,sajnos az lett:(
Szerintem Claudiának sem kellett volna vetkőznie.
Az a baj hogy a média ezt sugallja és sokan ezt teszik.Pl. itt van Ada,megszülte az ikreket aztán ledobta a ruciját:(
Nem hiszem el hogy ez az érvényesülés/figyelem felkeltés egyetlen módja.
Sziasztok!
Ha szebb lenne a bőröm a pocimon(2 gyerek), és a férjem megengedné, fehérneműs fotóban benne lennék, de nem 2 forintért!!
Sokat köszönhetünk az efféle "igénytelen" nőknek.
Pl.: [link]
Ehhez is kellett egy nő, aki pucérra vetkőzött. Valószínűleg pénzért. Igaz, hogy ez nem egy naturalista fotó, de fotóból is van művészi, igényes.
Annyian emlegettétek,hogy megnéztem a Liptai képeit.
Háááát,nőként is el kell hogy ismerjem,nagyon jól sikerültek.
Én mondjuk a már említett véleményem miatt akkor sem vetkőznék le,ha így néznék ki.
De nem vagyunk egyformák,s ez így jó.
Bizonyos kereek kötött igen! De nem holmi pár 10.000 Ft - ért.
Hozzátéve, nem használok semmilyen testápolót. Nem biztos hogy attól a krémektől leszünk sima bőrűek.
Pfff ja,így se :DDDD
Jól állna az is a kezedben :D
hát még az a vastag buksza,milyen jól állna a kezemben!:DDDD
ez jutott,sebaj!lesz ez még így se! :)))
Na az biztos jól állna neked!
Ez jutott nekünk,főzőkanál,pár forintért :DDDD
lehet!Nekem mindenesetre ha lenne lehetőségem,egy fekete-piros fűzőben "díszelegnék" :))))
addig is maradok a főzőkanalamnál,az a tuti! :DDD
További ajánlott fórumok:
- Hóeltakarítás nettó négyezer forintért
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?
- Megéri megvenni 10ezer forintért egy Babysense I légzésfigyelőt egy év garanciával és egy piskóta kádhoz való kádállványt (postaköltséggel)?
- Tescoban kenyér lopás 369 forintért?
- Hol tudnék használtan max pár ezer forintért monitort venni?
- Tudtok olyan helyről, alapítványról, ahol ingyen, vagy pár forintért tudnak segíteni pszichés problémákon Bp-en a XI. kerület környékén?