Megéri megvenni 10ezer forintért egy Babysense I légzésfigyelőt egy év garanciával és egy piskóta kádhoz való kádállványt (postaköltséggel)? (tudásbázis)
off itt,de nem sokat ér szerintem a légzésfigyelő ujraélesztési stb tanfolyam nélkül,ha abból indulunk ki hogy baj is lehet....
on:mindenkép kérnék saját képet ha ennyire olcsó,de lehet azért hogy szabaduljon tőle legyen egy kis pénze belőle.....nem biztos hogy rossz szándékból....mondjuk ha vadidegen és nem is akuciós oldal, megpróbálnám utánvéttel legalább bár az sem garancia mert fizetés után bontod csak ki.....mindenkép lutri a dolog...
az árat meg megtudod nézni, akor nincs probléma.
Remélem, kívánom ne induljon be a riasztás sosem!!! :)
a használttal óvatosabban kell bánni. mennyi ideje vették, mennyit lett használva, van e valami pici hiba
és ugye az ár mennyivel tér el az eredetitől?
mert ha túl olcsó az gyanús
Használt mind a kettő.
De most kicsit dilemmázok, mert a képek, amiket küldött, az mind a netről lett "lopva" :S....
Javaslom nézd meg az új árát, és akkor megtudod, megéri vagy sem .
Más: Itt hogy tudna neked jószívvel mondani akármit valaki, hogy mgbízható-e az eladó :S
Én azért nem bántam meg. Ha nincs és baj van, akkor kihez mész panaszkodni? Azért vettem, mert beszélgettem egy házaspárral, akinek kétszer is bealudt úgy a baba, hogy nem vett levegőt, és riasztott is a cucc.
Ennyit megér a baba élete.
teljesen új vagy használt,? mert ugye nem mindegy...
mondjuk én nem vettem és nem is kellett
az én kérdésem:minek a légzésfigyelő? ne érts félre, anno én is akartam venni... de aztán a védőnő megmondta, csak akkor kell, ha vagy koraszülött a baba, vagy az újszülött osztályon töltött idő alatt észlelnek légzéskimaradásos problémát... ha gond van, egy ideig úgysem mehet haza a baba.. ráér az alatt az idő alatt megvenni.. ha biztosan kell... ha nincs ilyen gond, felesleges pénzkidobás..
és igaza lett :)
Szia!
Nekem is babysense van. Mi sem akartunk venni, aztán láttunk egy riportot. Én azt hallottam, hogy a babysense a legmegbízhatóbb, így olyat vettem 15000ért anno. Nem bántam meg. 2x be is riasztott, de valószínűleg csak azért, mert a lányom megrágta a vezetékét. :S :) Szerintem vedd meg, nem fogod megbánni. Bár azért legyél óvatos, nem aukciós oldalon vettem egy mellszívót, elutaltam az 5ezret, amit le is akartak nyúlni...de nagyon utánanéztem a házaspárnak, rendőrséggel fenyegetőztem és nagy nehezen visszautalták a pénzt.
Igen.
Én Angelcare-t vettem huszonvmennyiért újan, 4x ha bekapcsoltam összesen, mert a baba velem alszik...
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Melyik a legjobb légzésfigyelő?
- Te melyik fajta légzésfigyelőt ajánlod? (Ami nem riaszt be tévesen és nem túl drága...)
- Kalandunk a légzésfigyelővel