Pánikroham során mennyire gyorsul a pulzus? (tudásbázis)
A múltkor azt írtad, hogy jót tett. Menj vissza, kár szenvedned, ha jól is tudod érezni magad.
Sok erőt és kitartást kívánok neked, legyen ez az év az amikor legyőzöd a pánikbetegséged, legalábbis megtanulod uralni!
Buék..nem voltam.
De lehet h elmegyek..
Mert megörjitenek a gondolataim..
Félek h annyit gondolok a halálra és a rosszra hogy egyszer csak bevonzom..
Szia!
B.Ú.É.K.!
Voltál pszichológusnál?
Amugy mikor nektek mikor felmegy a pulzusotok akkor mit érezték ???
Mert én még mindig azt az egyet nem tudom legyőzni h ne ilyedjek meg mikor 150-160 ver a szivem vagy éppen túl lassú 60-70 ilyenkor mindig az van a fejembe h vagy azért mert túl gyors v túl lassú és leáll...
Persze a neurológusom is kinevettet h ilyen nem is létezik... 😊
Mit tudnék ez ellen tenni ????
én is befordultam kicsit:( megint. még mindig, fene tudja.
gyógyszerrel szinten tartom magam. csak a lelkem fáj, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném:(
de a hideg időjárás is közrejátszhat, front, egyebek.
mimden szén monoxid mérgezést gáz készülék okoz"
El vagy tévedve
Minden ami rosszul ég, rossz a kémény huzata az okozhat C.monoxid mérgezést, a kandalló méginkább
Tizenezer Ft egy jó érzékelő és megnyugszol
Ettöl persze majd jön más fóbia
Esetleg valami gyógyszeren nem gondolkodtál? Nem véletlenül találták ki, még ha nem is exakt tudomány a pszichiátria
De lehet h depis lettem.
Állandóan fáradt vok , semmihez sincs kedvem nincs élet célom.. nem nagyon érdekel semmi ... 😒😒
Depressziós vagyok??
Vagy csak a tél hideg miatt van ??
Ennyi erővel olvasgathatnál pozitív dolgokat, s még véletlenül se negatívumokat.
Jársz még pszichológushoz?
Én most itt a fűtés korszak idején elkezdtem aggódni h mivan ha szén-monoxid mérgezést kapok stb stb ..
Mondjuk kandallóval fütünk és gáztűzhelyet használok ...
Elméletileg azok is okozhatnak de mimden szén monoxid mérgezést gáz készülék okoz ezt a leírást találtam rá hát nem valami kielégítő..
Tüneteit elolvastam és persze rá 20-25 percre kezdtem érzékelni a tüneteket és jött a szorongás .... 😊
Mindig kijut valami jó nekem... 😊😊
Jövöhéten első dolgom co riasztó készüléket venni ... 😊😊
Jobbulást és kitartást mindenkinek ...
túl vagyok pihenve.
Minden reggel ébredés után pl annyira ver a szívem majd 10 perc és helyre áll, de szerintem már erre is beállt az agyam.
ne légy!!!
próbálj pihenni, kikapcsolódni!
Nem vagyok egyedül de ma nagyon bekattogtam figyeltem a szívverésemet persze volt,hogy ütést kihagy majd bedobban. Ha felállok gyorsabban ver... Ahh nem tudom...
Magam alatt vagyok úgy érzem.
sajnálom
én sem vagyok a topon:(
Nekem is mindig ez a fejembe sajnos.
De csak előre!
Pulzusom hajlamos felmenni.