Pangasiusfilé pezsgős rákraguval recept
A Pangasiusfilé pezsgős rákraguval hozzávalói:1 pangasiusfilé
1 kis paradicsom
10 dkg koktélrák
fél dl tejszín
fél dl pezsgő
só
bors
liszt
kevés olaj
A Pangasiusfilé pezsgős rákraguval elkészítési módja:
A halat sózás, borsozás után lisztben megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Az olajból kivesszük, és melegen tartjuk. Az olajba beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a rákot. Sóval, borssal, csipet cukorral ízesítjük. Rövid hevítés után a tejszínnel és a pezsgővel összeforraljuk, és azonnal tálaljuk. Köretnek rizst és vajas főtt burgonyát ajánlok.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2018. márc. 31. 08:01
A pangasiusfilé pezsgős rákraguval elkészítési módja és hozzávalói.