Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pangasiusfilé pezsgős rákraguval recept

Pangasiusfilé pezsgős rákraguval recept

A Pangasiusfilé pezsgős rákraguval hozzávalói:
1 pangasiusfilé

1 kis paradicsom

10 dkg koktélrák

fél dl tejszín

fél dl pezsgő



bors

liszt

kevés olaj


A Pangasiusfilé pezsgős rákraguval elkészítési módja:
A halat sózás, borsozás után lisztben megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Az olajból kivesszük, és melegen tartjuk. Az olajba beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a rákot. Sóval, borssal, csipet cukorral ízesítjük. Rövid hevítés után a tejszínnel és a pezsgővel összeforraljuk, és azonnal tálaljuk. Köretnek rizst és vajas főtt burgonyát ajánlok.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pangasiusfilé pezsgős rákraguval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook