Paleo sárgarépás fasírt, zellerpürével, savanyú káposztával. recept



25 dkg darálthús,
egy fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
só,bors, pici pirospaprika,
1 tojás fehérje,
1 nagy szál sárgarépa reszelve,
Zabkorpa ( amennyit felvesz)
A Paleo sárgarépás fasírt, zellerpürével, savanyú káposztával. elkészítési módja:
Még mindíg nem kaptam sehol zabkorpát ezért zabpelyhet daráltam meg:-) Végül a húsgombócokat meghempergettem egy kicsit a maradék zabkorpában és olaj helyett kevés zsírban sütöttem ki. Zellerpüré Egy fél zellert felkockáztam,sós vízben megfőztem de előtte egy pici gyömbért reszeltem bele, a végén egy marék petrezselyem zöldet szórtam még a zellerre . Azzal a zsirral ízesítettem amiben a fasirt sült .Krumpli nyomóval összetörtem. Savanyú káposztával fogyasztottuk. Jó étvágyat!
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2012. márc. 12. 20:06
A paleo sárgarépás fasírt, zellerpürével, savanyú káposztával. elkészítési módja és hozzávalói.