Csirkemelles rántotta recept


1 kisebb darab sült csirkemell
5 - 5 tojás
1 csokor petrezselyemzöld
só
bors
kevés olaj
A Csirkemelles rántotta elkészítési módja:
A csirkemellet apróra vágtam. A tojásokat sóval, borssal, az apróra vágott petrezselyemzölddel jól felvertem. A tűzálló edényemnek a fedőjét picit kikentem olajjal, beleszórtam a csirkemellet, és ráöntöttem a felvert tojást. Előmelegített sütőben megsütöttem, amíg pirulni kezdett a teteje. Kivéve a sütőből, még forrón sajtot reszeltem rá. Savanyúsággal, olajbogyóval, friss kenyérrel fogyasztottuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2012. márc. 11. 08:58
A csirkemelles rántotta elkészítési módja és hozzávalói.