Gombakrokett őzgerinc formában recept


2 személyre
250 g gomba
fél fej vöröshagyma (50g)
150 g darált sertéshús
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 ek. búzakorpa (10g)
1 teáskanál mustár
bors
majoránna
só
petrezselyemzöld
A Gombakrokett őzgerinc formában elkészítési módja:
1.A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. 2.Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. 3.Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük. Jó étvágyat!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2012. márc. 8. 08:24
A gombakrokett őzgerinc formában elkészítési módja és hozzávalói.