Répás, töltött csirkecomb recept




30 dkg sárgarépa
4 db főtt tojás
60 dkg csirkecomb (4 db)
3 dkg vöröshagyma
só
bors
szerecsendió vagy fokhagyma
citromlé
petrezselyem
A Répás, töltött csirkecomb elkészítési módja:
A sárgarépát lereszeljük, eldolgozzuk a finomra vágott kemény tojásokkal és a petrezselyemmel. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval,(én helyette zuzott fokhagymát teszek) citromlével és reszelt vöröshagymával ízesítjük. Ezután a csirkecomb bőre alá töltjük. Tűzálló tálban, lefedve alufóliával,pici zsiradékon,1 dl vizzel,vagy húsleves alaplével nyakon öntve, előmelegített sütőben puhára sütjük. Jó étvágyat!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: minerva223, 2012. febr. 29. 17:10
A répás, töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.