Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Répás, töltött csirkecomb recept

Répás, töltött csirkecomb recept

Elkészítési idő 90 perc

Kalória 333 kcal
Szénhidráttartalom 7 gramm

A Répás, töltött csirkecomb hozzávalói:
30 dkg sárgarépa
4 db főtt tojás
60 dkg csirkecomb (4 db)
3 dkg vöröshagyma

bors
szerecsendió vagy fokhagyma
citromlé
petrezselyem


A Répás, töltött csirkecomb elkészítési módja:
A sárgarépát lereszeljük, eldolgozzuk a finomra vágott kemény tojásokkal és a petrezselyemmel. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval,(én helyette zuzott fokhagymát teszek) citromlével és reszelt vöröshagymával ízesítjük. Ezután a csirkecomb bőre alá töltjük. Tűzálló tálban, lefedve alufóliával,pici zsiradékon,1 dl vizzel,vagy húsleves alaplével nyakon öntve, előmelegített sütőben puhára sütjük. Jó étvágyat!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A répás, töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook