Bábolnai töltött csirkemell recept

2 csirkemell
4 csirkemáj
1 evőkanál zsír
1 tojás
1 zsemle
1 kis fej vöröshagyma
1 késhegynyi őrölt bors
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 teáskanál ízesítő
A Bábolnai töltött csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket félbevágom, és a csont mellett fenyitom.A csirkemájat a zsíron megsütöm.A beáztatott zsemléből a tojással, a vöröshagymával, a fűszerekkel tölteléket készítek.A felnyitott csirkemelleket úgy töltöm meg, hogy a csirkemájakat egészben helyezem a töltelék közepébe.Az egészet sütőben pirosra sütöm.Sült burgonyát és kompótot adok hozzá.Tálaláskor a csontról leveszem és felszeletelem.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: melmenn, 2007. jan. 28. 12:29
A bábolnai töltött csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.