Paleo diéta - Mennyi szénhidrátot, és kalóriát fogyasztotok egy nap átlagosan? (beszélgetés)
EGyél!!! Ezért mondtam! Enni kell az átállásnál! Sokat!!! :D Nyugi, utána le fog csökkenni a mennyiség :D
És megéri :D hidd el :D
Akkor még minden tünet normális amit érzel. És mivel most állsz át, légyszíves zabálj :D illetve egyél mindent ami jólesik :DDD
Majd beállsz az ilyen ételekre, és sokkal jobban fogod magad érezni :D
ne legyel turelmetlen, 10 nap meg nem sok... :-)
tenyleg, nem lenne jobb ha atjonnel a paleos forumba?
Hát az a helyzet, hogy korábban sem voltam a toppon, gyaran voltam fáradt, nyomott, meg hasonlók. Amúgy szorongásos vagyok, szal lehet az, de nem tudom xD.
Most sem változott túl sokat, bár ahogy elhezdtem (kb 10 napja csinálom a paleot), nagyon fáradt voltam, már ez a fáradtság talán nincs, csak a régi xD.
Én is a harcossal nyomom mostanság. :)
Inkább favorizáld a szalonnás (kolbászos) tojást zsírra. Ehhez egy kis zöldség és már kész is a jó, laktató reggeli.
A gyümölcsöt inkább nyersen egyed. Főzve-sütve már kevésbé nyerő.
Egyébként meg gyere át a paló csopiba. Vagyunk ott egy páran, ha nem változik a helyzet lesz még ötlet. :)
Nagyon jó!
A tojássárgáját felhabosítom a kávéban. Simán azzal a kis tejhabosítóval. Isteni habos-krémes kávét iszom. :)
Én is felejtettem ki. :)
Volt még egy kis kesudió és némi mandula cukormentes lekvárral. Tegnap sokat nasiztam. :)
Ha nem vagy éhes, akkor semmi gond :D
Normálisok :D de csak magukban nem :D kell a fehérje :D értsd: hús :D
De utána láttam, hogy hal, és ráadásul zsíros, tehát minden visszavonva :D
Azt hittem, hogy csak ezeket eszed. És akkor máris érthető a nyomottság. Mármint ha hosszútávon csak ezeket :D
Héha! Hol van ebben normális kaja???? jah, jól van :D látom meg van a hal :DDD
Igen. Kell. De ez egyén függő, de a közérzeted nem hiszem, hogy ch függő lenne. sőt, ha rákajálsz még el is fog nyomni. De ezt neked kell kitapasztalnod.
Attól meg ne félj, hogy túl keveset eszel :D
Én mondjuk a harcos híve vagyok :D jobb az ember közérzete. Mondjuk ma nem voltam az :D bár délelőtt csak kávéztam :D de délután ettem végig a gyümölcsöt :D
Én folyton attól félek, hogy túl keveset eszem xD .. na de ennél azért én is többet eszem :D.
Ma bűnöztem :S, mert azt hittem már az alacsony a vércukor szintem, de a tilosban járás sem javított a közérzetemen xD.
Én ma ettem két banán-tojás palacsintát mézzel, utána mondjuk egy negyed paleo pizzát (kókuszos alapút. Egy marék mazsi, és mondjuk 5dkg szotyi.
Ebédre karalábé-cukkini-zeller püré, sütőben sült hal (didznózsírban), ami mellett sült 2 alma, és hagymi.
És hát utána csúfosan bűnöztem.
De ennek a délelőtti-ebédre evett kajának elég kell lennie, hogy legyen energiám?
kemény vagy.... 20 dkg eper? és fél banán?
Nekem: egy egész sárgadinnye, két banán, kb. 20 szem szilva, két nektarin, egy csomag mazsola :DDD És azt hittem tök szolid voltam ma :DDD
Na és persze csirkepörkölt egy fél üveg meggy befőttel....és szerintem valamit kifelejtettem..... :DDDD
Én sem számolom. De én mostanában azért igyekszem viszonylag alacsonyan tartani a ch-t.
Ma pl. kirugtam a hámból. :)
Ettem 5 tojást, töpörtyűvel és egy kis cukkinivel.
Ezen túl ettem még eperfagyit, kb. 20 dkg eper és fél banán lehetett.
Ja és 2 kávé, tojássárgájával és kókuszzsírral.
Ennyi!
Én nem szoktam számolni :D
Viszont ilyenkor sok gyümölcsöt eszek. :D meg pörköltöt :D
További ajánlott fórumok:
- Április 3.-tól: Kalóriát és szénhidrátot számolok és nyárra csini leszek!!! Csatlakozol?
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Hány kWh-ot fogyasztotok átlagosan egy hónapban?
- Miért jobb a rozskenyér a fehér kenyérnél, amikor ugyanannyi kalóriát, szénhidrátot és fehérjét tartalmaz?
- Kalóriát és szénhidrátot számolók, segítsetek! :))
- Mennyi kalóriát és szénhidrátot tartalmaz a "Dejó" diópótló keverék?