Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Pácolni csak műanyag edényben szabad? fórum

Pácolni csak műanyag edényben szabad? (tudásbázis)


2014. ápr. 5. 12:30
muanyag nem jo,uveg,vagy porcelain jo.
2010. júl. 30. 20:12
Ne pácolj és ne melegíts műanyagban.
2010. júl. 30. 16:48
Hát igen a fűszereknek van bukéja. Jó ötlet, és akkor biztosan nincs benne más beütés.
2010. júl. 30. 12:15
igen, ezeket csak pácolásra használom. 3 van, ált. ennyi féle fűszerezésűt csinálok. rá is írom melyik milyen, mert hiába mosom el, mégis érzik a "szaga".
2010. júl. 30. 11:49

Grillgyújtóval nem volt dolgom. De ha 2 hasonlítom, inkább a műanyag edény.

Kinevezted az egyik ilyen edényt csak erre a célra?

2010. júl. 30. 11:27

én 3 éve műanyagban pácolok, teteje is van, nem veszi át a többi cucc a hűtőben a szagát... miért nem jó a műanyag?

nem rosszabb mint a grillgyújtó folyadék, ami végül is lakkbenzin...

2010. júl. 30. 09:59
Üveg vagy percelán a legalkalmasabb!!
16. Ncilány (válaszként erre: 7. - Zsu1984)
2010. júl. 30. 09:38
Ha pillanatnyilag csak zumáncos edényed van, igen inkább abba mint műanyag.
2010. júl. 30. 09:28
Műanyagban nem szabad pácolni, üveg vagy porcelán tálban nyugodtan.
14. baloghany (válaszként erre: 12. - Zsu1984)
2010. júl. 30. 08:54
Ha puhára akarod a csirkemellet pácold tejbe ( abba rakd a fűszereket). Én is neten olvastam azóta csak tejbe pácolok. Ha van idő akkor ha rántott szeletet csinálok akár csirkéből akár sertésből tejbe áztatom.
13. baloghany (válaszként erre: 1. - Zsu1984)
2010. júl. 30. 08:51

Én pont úgy tudom és úgy logikus, hogy műanyagban nem szabad.


[link]

12. zsu1984 (válaszként erre: 11. - C33bd8536b)
2010. júl. 30. 08:31
csirkemellet
11. c33bd8536b (válaszként erre: 7. - Zsu1984)
2010. júl. 30. 08:26
Jó a zománcos lábas is. Amúgy mit pácolsz?
2010. júl. 30. 08:26
Köszönöm a válaszokat, így legalább nyugodtan kezdek hozzá:)
9. c33bd8536b (válaszként erre: 1. - Zsu1984)
2010. júl. 30. 08:25
Amiben főzöl, vagy élelmet tárolsz, bármiben pácolhatsz. Nem savat használsz a pácoláshoz!
8. Pndi (válaszként erre: 5. - Ff36256613)
2010. júl. 30. 08:24
Nagyanyám mindig kiskádban pácolta a sonkát. (fémben).
7. zsu1984 (válaszként erre: 4. - 2104cc91e8)
2010. júl. 30. 08:22
Még eléggé hiányos a konyhai edényzetem, zománcos lábasra gondoltam.
2010. júl. 30. 08:20

Sztem , igen , nem marja szét az ecet - ha van a pácban és nem veszi át a fém szagát......-ízét !

de lehet nylonban is :)))

5. ff36256613 (válaszként erre: 1. - Zsu1984)
2010. júl. 30. 08:19
Hát az biztos, hogy a műanyag az jó. Fémben nem ajánlott, talán, ha speciális. /Hogy ne marja le az esetleg pácban levő savas anyag)
2010. júl. 30. 08:19

Én csak üveg (jénai!!) edényben szeretek pácolni!!!

Annyi rosszat hallani manapság a műanyagokról, hogy Én nem kísérletezek vele!!!


Te miben szeretnél pácolni??

3. zsu1984 (válaszként erre: 2. - Andrea0223)
2010. júl. 30. 08:18
Ez igaz, erre nem is gondoltam!
2010. júl. 30. 08:17
Régen is pácoltak amikor még nem is ismerték a műanyagot!
2010. júl. 30. 08:15
Pácolni csak műanyag edényben szabad?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook