pacal leves recept
50 perc
A pacal leves hozzávalói:
1 kg marha pacal megfozve es fel laskazva
1 fej fokhagyma
2-3 drb baberlevel
1 sargarepa,
6 evokanal liszt,
o,500gr tejfol
1dc tej,so.delikad,
2drb eros paprika
3 evokanal olaj,ecet
A pacal leves elkészítési módja:
az 1 kg marhapacalt bele teszed egy fazekba es teszel ra kb 4 liter hideg vizet felteszed fozni bele teszed a 1 fejfokhagymat az alap fuszerre,a 2-3 baberlevelet ,sot es a delikadott. Miutan kb egy 30 perc ossze fonek az izek meg reszeled a sargarepat egy keves olajban megpiritott de eppen csak egy par masod percig utana belle teszed a levesbe szep szint ad neki,azutan fogod a 6 evokanal liszted es a tejel egy habarast keversz a levesbe teszed lassan kevergetve utana a tejfolt minel tobb annal finomab mindenki a sajat izlise szerint ha szeretik benne az erospaprikat akkor a levesbe is lehet de melle is mindenkinek sajat izlese szerint ,savanyitani lehet ecetel de nem muszaj ki hogy szereti jo etvagyat
borsot nem szabad hasznalni !!!!
el veszi az etel izet
ha tulsurunek talalod akkor higithatod tejjel de ez a leves kremesen finom vagy is mi igy szeretjuk
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: anngi, 2006. nov. 17. 19:14
A pacal leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.