Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Páclé öreg vadhúshoz recept

Páclé öreg vadhúshoz recept

Elkészítési idő 30 perc

A Páclé öreg vadhúshoz hozzávalói:
8 dl 10%-os ecet
1,5 l víz
1-1 kisebb sárgarépa és petrezselyemgyökér
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 kisebb zellergumó
2 babérlevél
10 szem fekete bors
1 evõkanál só


A Páclé öreg vadhúshoz elkészítési módja:
A megtisztított zöldséget és a vöröshagymát karikákra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd az ecetes vízbe teszem. Hozzáadom a fûszereket, felforralom és percig fõzöm. Ha a páclé kihûlt, a vadhúst beleteszem, és a recept szerint néhány napig bennehagyom.


Kategória: Húsételek receptjei


A páclé öreg vadhúshoz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook