Páclé öreg vadhúshoz recept
30 perc
A Páclé öreg vadhúshoz hozzávalói:
8 dl 10%-os ecet
1,5 l víz
1-1 kisebb sárgarépa és petrezselyemgyökér
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 kisebb zellergumó
2 babérlevél
10 szem fekete bors
1 evõkanál só
A Páclé öreg vadhúshoz elkészítési módja:
A megtisztított zöldséget és a vöröshagymát karikákra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd az ecetes vízbe teszem. Hozzáadom a fûszereket, felforralom és percig fõzöm. Ha a páclé kihûlt, a vadhúst beleteszem, és a recept szerint néhány napig bennehagyom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. nov. 6. 15:27
A páclé öreg vadhúshoz elkészítési módja és hozzávalói.