Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tejszín krémsajt recept

Tejszín krémsajt recept

Elkészítési idő 5 perc

A Tejszín krémsajt hozzávalói:
4 dl tejszín
1 mokkáskanál só és ugyanannyi cukor


A Tejszín krémsajt elkészítési módja:
A tejszínt szobahõmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétõl függõen 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésû zsákocskába öntöm. Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen van a krémsajt, amit formába teszek és lefedve tárolom a hûtõszekrényben. (Ha a tejszín véletlenül savanyú, így szoktam hasznosítani.)


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A tejszín krémsajt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook