Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Borjúhúsos-bableves recept

Borjúhúsos-bableves recept

Elkészítési idő 100 perc

A Borjúhúsos-bableves hozzávalói:
1/4 kg fehérbab
60 dkg borjúlapocka
50 dkg gomba
20 dkg petrezselyemgyökér
20 dkg sárgarépa
40 dkg puha lángolt kolbász
1 zellergumó
2 fej vöröshagyma
3 paradicsom
3 paprika
olaj
fokhagyma
őrölt bors, chilipor, só


A Borjúhúsos-bableves elkészítési módja:
A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a sót, borsot, chiliport és az előzőleg beáztatott babot. Amikor a bab már majdnem puha, hozzáadjuk a karikára vágott zöldségeket, majd legvégül a paradicsomot, paprikát, gombát, és a felkarikázott füstölt kolbászt. Miután az összes levesbe való megpuhult, fokhagymás rántást készítünk, és ezzel berántjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A borjúhúsos-bableves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook