Sárgarépás almasaláta recept
20 perc
A Sárgarépás almasaláta hozzávalói:
2 db nagyobb sárgarépa
3 db nagyobb idared alma
ecet, só, cukor, víz
A Sárgarépás almasaláta elkészítési módja:
Elkészítjük a salátalevet, nagyjából ugyan úgy készítjük, mint a fejessalátához. Kinek milyen az ízlése. A répát és az almát megtisztítjuk. A sárgarépát almareszelőn, az almát káposztareszelő lereszeljük és ráöntjük az előzőleg elkészített öntetet. Hűtőben kicsit érni hagyjuk / kb. 1 óra/. Húsok mellé télen kitűnő.
Érdemes másfajta almával is kipróbálni.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. febr. 27. 14:44
A sárgarépás almasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.