Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Sárgarépás almasaláta recept

Sárgarépás almasaláta recept

Elkészítési idő 20 perc

A Sárgarépás almasaláta hozzávalói:
2 db nagyobb sárgarépa
3 db nagyobb idared alma
ecet, só, cukor, víz


A Sárgarépás almasaláta elkészítési módja:
Elkészítjük a salátalevet, nagyjából ugyan úgy készítjük, mint a fejessalátához. Kinek milyen az ízlése. A répát és az almát megtisztítjuk. A sárgarépát almareszelőn, az almát káposztareszelő lereszeljük és ráöntjük az előzőleg elkészített öntetet. Hűtőben kicsit érni hagyjuk / kb. 1 óra/. Húsok mellé télen kitűnő.

Érdemes másfajta almával is kipróbálni.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A sárgarépás almasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook