Ottfelejtett gyermekek... (beszélgetés)
Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztató szavakat!
Mostantól sokkal körültekintőbb leszek, jó lecke volt!
Az én párom vasbetonszerelőnek ment ki.
A tiéd?
Valahogy muszály megélni.
Ezelőtt a Bridgestonnál volt, de csak addig kapot emberi fizut amíg kint volt Japánban, itthon nem becsülték meg a munkáját
Én rosszul lettem egyszer. Menni kellett a gyerekért, de olyan hányásos, szédüléses migrén jött rám, hogy átkúszni a szomszédba alig bírtam. Annyit tudtam csinálni, hogy a férjemet hívtam, aki épp vonaton ült, dolizni ment másik városba. Na, Ő le a vonatról, vissza a városba, az oviból pedig rámcsörögtek, hogy otthagytam a gyereket. 3/4 5-re tudott odaérni a férjem. Szegény gyerekem, úgy sajnáltam. De, hamar túllett rajta.
Ennyi a sztorim.
Anyukám oviban dolgozott,exuram is...tudod hányan vannak így??Többen mint gondolod...és még lelkiismeretfurdalásuk sincs utánna...Anyuka azt hiszi apa megy érte,ő meg hogy anya...mindkettő hazaér estére,gyerek meg egyiknél sem...szóval legközelebb biti jobban figyelsz az ébresztőre,de ne emészd magad!
off:mit csinál párod Hollandban?enyém is oda jár,most egy kicsit itthon van,de nem szokott sokáig,mindíg kint a vége:(
Tanulság: legközelebb állítsd be az ébresztést a telefonon. Vagy vekker.
És ne furdald magad :)
Biztos vacakul érzed magad, de hidd el, előfordult már ilyen mással is. Tudják azt, hogy nem direkt volt. Csak pihenj többet, hogy ne legyen több ilyen. Hidd el a gyerekek rugalmasak, és elfelejtik ezt.
Fel a fejjel! :)))))
Annyira szégyenlem magam!
Az történt, hogy délután kicsit lefeküdtem pihenni, este max 1,5 órát aludhattam.
(Nem mentség!!!!)
Arra ébredtem fel, hogy a vízóraleolvasó kopogtat az ajtón.
ÚRISTEN!!!!!!!!!!
Az egyik lányom a suliban, a másik az oviban...
Rohanás!!!
Szerencsére az iskolában a délutáni szakkörök miatt nem várt rám egyedül a kislányom, az ovis csemetémet viszont az ovónéni vitte haza...
No comment!
Borzalmas! Hogy történhet meg ez velem!
El tudnék süllyedni szégyenemben.