Őszibarack leves recept
Az Őszibarack leves recept hozzávalói:5 nagyobb őszibarack
1 dl tejszin
1/2 evőkanál vaniliás puding
csipet őrölt szegfűszeg
1 kisebb db fahéj
1-2 csik citromhéja
2-3 evőkanál cukor
csipet só
Az Őszibarack leves recept elkészítési módja:
Az őszibarackokat megpucoljuk, bőrét leszedjük. Annyi vizbe tegyük fel főni hogy a barackokat jól ellepje. Rakjuk bele, fahéjat, citromhéjat, szegfőszeget, sót, cukrot, forrás után kb 5 percig főzzük. Közben egy külön tálban, keverjük el a habtejszint a van. pudingal. A gyümölcslevest félre húzzuk és botturmixal jól elpépesítjük. Utánna beleöntjük a tejszint, újraforraljuk, és jól lehűtve tálaljuk!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. aug. 4. 20:49
Az Őszibarack leves recept elkészítési módja és hozzávalói.