Gyümölcs leves főzés nélkül recept



1 kg gymölcs ( őszibarack, málna, megy,eper,stb.)
2 db natur joghurt
3 db vaniliás cukor
2 dcl tejszin
kevér reszelt citromhéj
1-2 evőkanál méz
A Gyümölcs leves főzés nélkül elkészítési módja:
A gyümülcs felét leturmikszolni ( ez adja a gyümölcsleves sürűségét. Hozzá adom a 2 jogjurtot, vaniliás cukrot és a mézet és haborsa keverem, majd hozzá adom a tejszint és azzal is kikeverem. A maradék gyümölcsöt a kész levesbe teszem. ( kis kockára vágva gyümölcstől függ ) kb egy órára a hütőbe teszem és máris fogyaszható.
Meleg időben nagyon üdítő és fimon
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 19490926, 2008. júl. 17. 08:43
A gyümölcs leves főzés nélkül elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.