Diabetikus gyümölcs leves főzés nélkül recept





Hozzávalók: 1 kg gyümölcs ( őszibarack, málna, megy,eper,stb.)
2 db natur joghurt
3 db vaniliás cukor (ezt rúddal helyettesítem!!!)
2 dl tejszín (növényi)
kevés reszelt citromhéj
1-2 evőkanál édesítőszer
A Diabetikus gyümölcs leves főzés nélkül elkészítési módja:
A gyümülcs felét leturmikszolni ( ez adja a gyümölcsleves sürűségét. Hozzá adom a 2 jogjurtot, vaniliát és az édesítőt és haborsa keverem, majd hozzá adom a tejszint és azzal is kikeverem. A maradék gyümölcsöt a kész levesbe teszem. ( kis kockára vágva gyümölcstől függ )
kb egy órára a hütőbe teszem és máris fogyaszható.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: anitram001, 2009. júl. 22. 19:01
A diabetikus gyümölcs leves főzés nélkül elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.