Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Egyedi Pudingos gyümölcsleves recept

Egyedi Pudingos gyümölcsleves recept

Kalória --
Zsírtartalom --
Szénhidráttartalom --

Az Egyedi Pudingos gyümölcsleves hozzávalói:
1 db ananászkonzerv (darabolt )
1db barackbefőtt
1 db meggybefőtt
1 cs vanillia pudingpor
citromlé
fahéj
szegfűszeg
vanilliáscukor
szerecsendió
kb. 1/2 l tej


Az Egyedi Pudingos gyümölcsleves elkészítési módja:
Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.(A barackot kisebb kockára vágom ). Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez lehet egész, illetve őrölt is ízlés szerint /,kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzőm. Addig a pudingport kikeverem egy kis tejjel illetve a vanilliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csippetnyi őrőlt szerecsendiót. Hűtve tejszínhabbal, illetve vanilliafagyival az igazi.

Jó étvágyat !


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az egyedi pudingos gyümölcsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook