Hamis tiramisu 2. recept






15 dkg cukor
2 nagy pohár tejföl
vanilia pudig
kerek babapiskóta
egy befőtt barack
A Hamis tiramisu 2. elkészítési módja:
kimérjük a 15 dkg cukrot hozzáöntöm a 2 nagy pohár tejfölt és a nyers pudingot.Ezt összekeverem turmix géppel(3 fokozaton).Ha kész van a "massza" egy müanyag tál aljára teszünk egy sor babapiskótát.A babapiskótára öntünk barack lét(de nem sokat)hogy puhább legyen.A második rétegnek teszünk egy sor feldrabolt barackot.A harmadik réteg a bassza,csak annyit ,hogy ellepje az alatta lévő két réteget.Arra mégegyszer egy ugyan ilyen .4 órát hadjuk a hűtöbe és utánna lehet belőle lakomázni .
A "masszát" ne teljesen lágyra csináljuk ,hanem egy kicsit nyúlosra.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Bneije, 2009. jún. 20. 18:59
A hamis tiramisu 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.