Pudingos gyümölcsleves recept
A Pudingos gyümölcsleves hozzávalói:1 db ananászkonzerv (darabolt )
1db barackbefőtt
1 db meggybefőtt
1 cs vanillia pudingpor
citromlé
fahéj
szegfűszeg
vanilliáscukor
szerecsendió
kb. 1/2 l tej
A Pudingos gyümölcsleves elkészítési módja:
Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.(A barackot kisebb kockára vágom ). Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez lehet egész, illetve őrölt is ízlés szerint /,kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzőm. Addig a pudingport kikeverem egy kis tejjel illetve a vanilliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csippetnyi őrőlt szerecsendiót. Hűtve tejszínhabbal, illetve vanilliafagyival az igazi. Jó étvágyat !
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Czigi, 2007. jún. 26. 00:12
A pudingos gyümölcsleves elkészítési módja és hozzávalói.