Őszibarack krémleves recept
Az Őszibarack krémleves hozzávalói:30 dkg őszibarack
2 tojás sárgája
1 kanál cukor
1 dl tejszín
fahéj
citromlé
szegfűszeg
Az Őszibarack krémleves elkészítési módja:
A meghámozott, felszeletelt barackot citromhéjjal,szegfűszeggel,fahéjjal és a cukorral kb 6-7 dl vízben felfőzzük,majd kihűtjük.Az egészet turmixgépbe öntjük és hozzáadjuk a tojás sáráját, a tejszínt,majd az egészet habosra keverjük.Hidegen tálaljuk. Jóétvágyat!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Zsebi74, 2007. jún. 25. 23:01
Az Őszibarack krémleves elkészítési módja és hozzávalói.