Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Őszibarack krémleves recept

Őszibarack krémleves recept

Az Őszibarack krémleves hozzávalói:
30 dkg őszibarack
2 tojás sárgája
1 kanál cukor
1 dl tejszín
fahéj
citromlé
szegfűszeg


Az Őszibarack krémleves elkészítési módja:
A meghámozott, felszeletelt barackot citromhéjjal,szegfűszeggel,fahéjjal és a cukorral kb 6-7 dl vízben felfőzzük,majd kihűtjük.Az egészet turmixgépbe öntjük és hozzáadjuk a tojás sáráját, a tejszínt,majd az egészet habosra keverjük.Hidegen tálaljuk. Jóétvágyat!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Őszibarack krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook