Céklakrémleves mandulaforgáccsal recept
A Céklakrémleves mandulaforgáccsal hozzávalói:1 nagyobb sárgarépa
3 közepes kerek cékla
1 kisebb fej hagyma
Kakukkfű
Borsikafű
Só
Kömény (őrölt)
A Céklakrémleves mandulaforgáccsal elkészítési módja:
A hagymát megdínsztelem, majd rádobom a kockára vágott zöldségeket. Piritom, majd felöntöm vízzel és megsózom. Puhára főzöm. Botmixerrel pürésítem és őrölt köménnyel, borsikafűvel és kakukkfűvel fűszerezem.
Édeskés íze miatt remekül illik hozzá a pirított mandulaforgács.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: _kleo_, 2014. júl. 8. 22:12
A céklakrémleves mandulaforgáccsal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.