Őszibarack folt eltávolítása...hogyan? (tudásbázis)
Nem fontos cukrot tenni a tejbe, és jobb, ha forralatlan tejet használunk, és a folt sem száradt még bele. 1-2 órát állni hagyjuk, majd kimossuk. (Nem hagy foltot a tej.)
A Fórumindítónak üzenem: mivel fehér pólórol van szó, és már mostad a folttal, próbálkozz fehérítővel. A foltos részt áztasd bele, utána mosd ki újból. (Színes, mintás anyagra ez nem megoldás!)
Köszönöm szépen kipróbálom amiket ajánlottatok és majd meglátjuk!
Remélem valamelyik segít mert egy kedvencem lett foltos!:DDDDD
Helló!
Én is a Vanish mosószappant írtam volna, mint sokan mások, de mivel írtad, hogy fehér póló, én rámennék hypo-val :) A kisfiam is csodákra képes folt téren, volt hogy fehér alapon mintás kisruhát is kihypoztam és érdekes módon a minták is szépen maradtak, a folt meg sehol. Szóval saját tapasztalat: hypo.
Nekem a mosószappan - eddig nem volt olyan folt, amit még ne szedett volna ki...
Esetleg próbáld meg a fehérítő Domestost...
Én ilyen foltot még soha semmivel sem szedtem ki. Főleg színes ruhából.
A fehérhez mondjuk ott a tömény domestos, ami tényleg mindent kiszed. (még tán magát a ruha anyagát is:P)
Sziasztok!
Mivel tudom eltüntetni az őszibarack foltot?
Vanish-el már próbáltam,Ariellel szoktam mosni.Fehér póló lévén a fehérekhez való mosószert használtam de nem jött ki csak halványodott egy kicsit.
Van esetleg valakinek házipraktikája a makacs foltokkal szemben?:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a gránit sírkőről eltávolítani a rozsda foltokat?
- Hogyan kell a ruhákból eltávolítani az izzadtság okozta sárga foltot?
- Hogyan lehet ruhából eltávolítani a dezodorfoltot? Régi foltokat is
- Hogyan lehet eltávolitani a világos butorrol a gyertya által okozott égett foltot?
- Krom csaprol hogyan lehetne eltavolitani savas hatsu vegyszer altal kepzodott foltokat?
- Hogyan lehet eltávolítani a foltot a textilből, amibe bele van már ivódva az olaj?