Hogyan lehet eltávolítani a foltot a textilből, amibe bele van már ivódva az olaj? (tudásbázis)
6. bancsa1981 (válaszként erre: 4. - 22f896f6ef)
2010. febr. 12. 13:50
Ez is étolaj, úgyhogy biztos jó lesz, amit írtál. Legalábbis egy próbát megér, köszi:)
5. Szeszipuszi
2010. febr. 12. 13:46
Épp most van ebben a témában egy cikk a feminán:
4. 22f896f6ef
2010. febr. 12. 13:45
Nem babaolajat, hanem étolajat szedtem ki textilből úgy, hogy befújtam hidegzsíroldóval, kicsit állt, jól kimostam, tökéletes lett, semmi árnyéka sem maradt a foltnak.Próbáld ki egy peluson, elvileg jónak kéne legyen :-)))
3. micsu
2010. febr. 12. 13:42
Nekem tömény mosogatóval sikerült már ráteszed a foltra megdörzsölöd mivel régi szerintem hagyd rajta egy kicsit,próba szerencse.
2. bancsa1981
2010. febr. 12. 13:42
Textilpelenkáról van szó, ezen szoktam beolajozni a babát fürdetés előtt. Próbáltam már 90 fokon mosni, de semmit nem ért. Már ott tartok, hogy felváltva használok kb. 6 pelust, mindegyik szinte egybeáll az olajtól.
1. bancsa1981
2010. febr. 12. 13:40
Hogyan lehet eltávolítani a foltot a textilből, amibe bele van már ivódva az olaj?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet vérfoltot eltávolítani egy leszedhető, mosógépben is mosható kanapé huzatból?
- Hogyan kell a ruhákból eltávolítani az izzadtság okozta sárga foltot?
- Mivel lehet pamut ruhából a festék foltot eltávolítani, kiszedni?
- Hogyan lehet nadrágból gyertyafoltot (faggyút) eltávolítani?
- Mivel lehet fekete penészfoltot eltávolítani anyagból?
- Hogyan lehet eltávolitani a világos butorrol a gyertya által okozott égett foltot?