Képzeld, már meg is kérdeztem.Hátha másnak is van ilyen gondja, ezért ide írom, hogy mit tanácsolt. Szóval: egy spaklival óvatosan le kell tolni a lapról.Marad ugyan folt, de egy idő után visszaáll a régi színe a gránitnak.Még ma kimegyek a temetőbe, és megpróbálom a műanyag tortasimítómmal ( óvatosnak kell lennem, igaz?), ha sikerül arról is beszámolok.
Hááát... ez a módszer nálam a javát felszedte, de a meleg vasaló a foltot tízszeres nagyságára szétterítette. Az itatós felveszi, de nem tűnik el nyom nélkül. Az érintett ruhadarab befogva kerti használatra... :)
Segítséget kérek! Az édesapám sírja fekete gránit sírkővel fedett. Az egyik rokon gyertyát gyújtott, ami ráfolyt a gránítra, nagy, ronda foltot hagyva.Mivel lehetne eltávolítani? Villany nincs a temetőben.
Van egy nagyon jó szer, ami tuti, a szőnyegből is ezzel szedtem ki, meg a kárpitból, amikor a kislányom karányonyi felvonulósdit játszott a gyertyával, végigfolyatta a lakáson.
www.naturagreen.hu ahol megtalálod és a szer neve: Ökorange
A függönyből a körömlakkot is ezzel szedtem ki, (szintén kislányomnak köszönhettem).
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.