Anyajegy eltávolítás (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Holnap megyek anyajegy levételre! Kauterezni fogják. Volt már valakinek hasonló, eltudja mondani a tapasztalatát? Kicsit még fiatal vagyok és eléggé félek
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Székesfehérvár környékén jó szakembert? Arcomról szeretnék kettőt levetetni, lehetőleg nyom nélkül.
Sziasztok!
Van bárkinek tapasztalata lézeres anyajegy eltávolítással kapcsolatban?
(Esztétikai célű)
Hatékony? Végleges? Mennyire hegesít?
Persze, teljesen egyetértek Veled.
A gyógyszeripar sokkal többet tud ezekről a dolgokról, de mivel ezek alapjában véve - az ő szintjükön persze - csak aprópénznek számítanak.
Akkor inkább ezeket a dolgoknak a nyilvánosságra kerülését minden eszközzel megakadályozzák, mert ez komoly anyagi veszteséget okozhatna hosszú távon a számukra.
Ráadásul ők a tüneteket kezelik, de nem a kiváltó okot szüntetik meg.
Képzeld el, mihez vezetne ha az emberek rájönnének, hogy hogyan tudnák a rákos sejtburjánzást visszafordítani, vagy eleve olyan állapotban tartani a szervezetet, ami már csírájában megakadályozza annak tovább fejlődését.
Mert azt tudni kell, hogy minden emberben kódolva van a rák kialakulásának lehetősége.
Sőt minden nap több rákos sejtburjánzás is elindul a szervezetünkben, csak a szervezetünk ezeket eleve kezeli és mielőtt elérné a kritikus szintet, elpusztítja azokat.
Épp ezért kellene az anyajegyek problémáját is helyén kezelni, ugyanis az anyajegy a kiindulási pontja a melanomának.
Ugyanis az anyajegy nem más mint egy - a szervezetünk által megállított, lokalizált, parkolópályára állított - rákos sejtburjánzás.
Ezekkel a módszerekkel csak az a baj,hogy a bőrgyógyászok sem tudják megmondani szövettani vizsgálat nélkül , hogy melanoma - e egy anyajegy vagy sem?
A melanoma pedig sajnos egy agresszív áttétet is adó rák típus , amivel nem érdemes szórakozni...mert ha eltűntetik az anyajegyet valamilyen módon, de az amúgy melanoma volt akkor pár év múlva szembesülhet az ember a szövődménnyel
De persze, természetesen, szuper lenne heg nélkül és anyajegyek nélkül lenni és ha ez veszélytelenül lehetséges lenne akkor nyilván mindenki inkább ezt választaná mint a vágát (a gyógyszeripar is gondolom, és csilliókért árulnék az erre való krémeket vagy akármiket.)
Csináltam egy ilyen krémet, ami 1~2 héten belül leszedi az anyajegyeket és nem kell műtét sem, a helye meg simán begyógyul.
Nincs benn semmi parabén anyag, csak gyógynövény kivonatokat tartalmaz, meg folyékony - stabilizált - oxigént.
Jaj nem láttam hogy írtál :(
Voltál vele dokinál?
Nekem is az volt a bajom az aj-mel, hogy folyton beakadt, féltem hogy leszakad.
Szia!
Ahonnan sikerült eltüntetni az anyajegyet, később nem jött vissza?
Igen. Persze előtte én megmutattam dokinak, tényleg anyajegy - e, nem kóros - e stb.
Talán egyetlen kellemetlensége az volt az almaecetnek, hogy (számomra) kissé büdös, de én kifejezetten utálom az ecet szagot. Párom egyáltalan nem érezte, szóval csak a hiperorrom a ludas. :)
Igeeen! :)
Én almaecettel távolítottam el.
Előtte azért elmentem bőrgyógyászhoz, kell a pontos diagnózis, de hogy sebészet és vagdossanak meg varrat stb. na azt már nem. Sebtapasz gézes részére, vagy hogy hívják azt, pár csepp almaecet, éjszakára fölragaszt az anyajegyre, és másfél hét alatt leszáradt gond nélkül.
És ha nem kellene kés alá feküdni, hanem csak be kell kenni és rajt tartani pár napot, majd simán leválna az egész anyajegy - persze, ha nem öklömnyi méretű és még nem alakult még ki a melanóma - az anyajegy helye meg hegesedés nélkül begyógyulna?
És mindezt gyógynövény-kivonatokkal?
Vagy már kialakult, de nem utolsó stádiumú melanoma esetén egy kicsit más - de szintén gyógynövény hatóanyagokkal spékelt - kenőccsel megoldani a problémát?
Fájdalom és műtét nélkül?
Sziasztok ! Nekem az arcomon van jó pár anyajegy , vannak amik kiemelkednek a bőrből. Most jutottam arra a döntésre , hogy leszedetem őket. Régebben már szeretek le a hátamról , az nem igazán gyógyult be szépen, ezért van némi félelem
bennem , mert nem szeretném azt se ha hegek lennének az arcomon.Tudnátok jó plasztikai sebészet ajánlani??
Én ma szerettem le egy anyajegyem a nyakamrol a bosnyáki piaccal szemben levő Ambulancián. Egyáltalán nem fájt, csak az első szuri amit érzéstelenítővel be nyomott de az is kb a 3ig mert körbe adta az egész cucc körül . Utána csak azt éreztem hogy mintha varrná össze és rákérdeztem és tényleg . Kb 15 percet voltam bent. Műtét 34 ezer, konzultáció 14.
Most fáj egy kicsit igy első nap, de gondolom elmúlik .
Mindenképpen irok majd milyen lett a varrateltávolítás után .
Bocs, de ha metszette, akkor mit égetett? Ezt nem értem.
Nekem rendesen elzsibbadt, semmit nem éreztem se a vágásból, se a varrásból
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?