Anyajegy eltávolítás! Hol? (tudásbázis)
bőrgyógyász ír egy javaslatot és a sebészeten azonnal leszedik! nekem így volt...
ez inkább esztétikai volt, de biztosat csak a szövettani mond, ami meg csak akkor van meg, HA műtét is van. Elmentem maszekhoz. Sok választás nincs, vagy fizetsz vagy ....
Ezt aztán nem kapkodják el, de a csapból is az folyik milyen fontos a megelőzés bla-bla-bla! Marha komolyan veszik a dokik!!!!!
Bár szerintem azért nem mindegy, hogy esztétikai- v. egészségügyi eltávoltításról van-e szó! Vagy igen?
kell bőrgyógyásztól papír, utána a kapsz időpontot, áprilisban kaptam szeptemberre
Régen megcsinálták azonnal, de ez az idő elmúlt.
A sűrgösségivel nyilván nem szabad várni őszig
Ezt én is így tudtam, de ez már megváltozott! ..vagy, ha nem is, engem nem érint! Sűrgősségi levételt ajánlottak!
május és aug.között nem szoktak anyajegyet levenni
Nem egy rossz ötlet:))))))
de felhívod a legközelebbi kórházat klinikát ahol laksz, és megkérded ők elmondják, hogy mit csinálj
Bőrgyógyász ad beutalót a sebészetre, tb finanszírozott.
oda ahova menni fogsz megint megnézi egy bőrgyógyász ő felküld a sebészetre aki majd add egy időpontot, és akkor szedik majd le
Persze, de írtam, hogy ez mobil-szolgáltatás volt.:)
..de nem kell fizetni meg ilyenek? Vagy kell? Mondjuk reggel elmegyek, és már anyajegy nélül jövök haza "délben"?:)
Én csak úgy gondoltam, hogy levetetetm az anyajegyet, mert rossz helyen volt és nagy is volt. A bőrgyógyász megnézte és utánna döntött a levételről.
minden bőrklinikának van sebészete
Térdem fölött van és egész pici, mint egy pötty a filccel:)
azt már megnézték, most már "csak" az eltávolítás van hátra
Akkor én a leleteimmel egyből mehetek a sebészetre v. itt is el kell mennem a bőrgyógyászatra, attól függetlenül, hogy a melanomamobil kiküldte a "leleteket"?
Szia!
Nekem a DEOEC Bőrklinikán szedtek le egy jóindulatú anyajegyet. A helye látszik, de sokkal jobb, hogy megszabadultam tőle.
úgy van, mert hogy ezt műtéti körülmények közt helyi érzéstelenítéssel intézik
Bőrgyógyászat! Ott megnézik, hogy el lehet e távolítani.
Szia!
Mi a lányommal a bőrgyógyászaton voltunk,ott javasolták a levételt, de a sebészeten vették le.
nekem a SOTE bőrklinika sebészetén szedték le
Bőrgyógyászaton v. sebészeten?
Voltam bőrrák szűrésen, és javasolják egy anyajegy eltávolítását. Mivel ez "mobil" szolgáltatás volt, nem akarok az eredeti "telephelyükre" 100km-t utazni.
Elmegyek a saját kórházamba és kész? Vagy, hogy van ez?
Anyajegy eltávolítás! Hol?
További ajánlott fórumok: