2 napja eltávolítottak egy anyajegyet az arcomról, a heget ami marad, hogyan lehet halványítani?Mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Nekem 1 hónapja vettek le 3-at!
A doktornőm 2 krémet ajánlott, amivel nappal ill. éjszaka kenegetnem kell. Az egyik neve Advantan, ezt nem váltottam ki, mert elolvastam a neten, hogy terhesek és szoptatósok nem használhatják, és én az utóbbi kategóriába tartozom. A másik neve zeraderm, ez pedig egy hegkezelő készítmény. Most próbálom beszerezni, mert nem minden patika forgalmazza. addig is Xeragelt használok, ez is egy hegkezelő.
Nekem nem egy anyajegy van az arcomon, hanem egy rakatnyi!:)Mindenki azt mondja milyen szexi:D
..de a viccet félre téve: nekem 1-et távolítottak el.
Elég gyorsan rendbejött, csak nem kell kenegetni mindenfélével.
Válassz valami jó kis krémet. (én Babe bébiarckrémmel kentem)
Korrektort meg a púdert azért nem ajánlom, mert nekem pl. totál kiszárította, és nem akart a heg eltűni.. (persze, ha valami olyan helyre kell menned, ahol zavar, egy kis korrektor elfér, de csak éppen)
1/2 év után már alig fog látszódni és, ha még egy kis napfény is éri, tökéletes lesz..;)
Ja, azt hittem így szeretnéd elfedni.:)
Ez természetes,nem hiúság,mindenki szép arcot szeretne. :)
Ha van lehetőség lámpázd,a kenőcs nem olcsó 1800.- azt hiszem, ápolónő nagynéném ajánlotta,ők is ezt szokták a betegeknél használni.Van aki nem esküszik rá, egy próbát megér.
Köszi:)Bepúderezhetem, vagy bekenhetem korrektorral?
Mikor kezd el halványodni? mert még nagyon nem szép:(
Szia!
Ha van bioptron lámpád,vagy valakinek a családban,lámpázd napi 5x, az állítólag nagyon jó, én is így gyógyulgatok.Illetve vettem contractubex gélt, elvileg ez is jó,csak idő kell hozzá
További ajánlott fórumok:
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?
- A fejbőrről hogy tudják eltávolítani az anyajegyet/szemölcsöt?
- Ha az arcomról levetetem a lencse nagyságú anyajegyemet, utána ugye nem nő vadhús?
- Sziasztok! Szeretnék leszedetni az arcomról egy anyajegyet Pécsen, a bőrgyógyászom a Bőrgyógyászati klinikát javasolta. Tapasztalata vkinek?
- A körömvirág halványítja az anyajegyeket?