Anyajegy eltávolítása (beszélgetős fórum)
Látod, nézzük a jó oldalát!
Legalább nem látszik!
A fiamnak a hátán nem lett szép, de ő meg fiú, tehát nem igazán izgatja a heg! (De azért keni, hátha eltűnik....)
4 hete a szedték le, kórházban. Magánrendelőbe mentem, dr. Lakatos Veronikához, de beutalt a kórházba, plasztikai sebész vette le, egészen szép a heg.
A doktornő telefonszámát megírom, ha érdekel, a Centrum mellett van a rendelője, 5000 ft az 1. vizsgálat.
A háziorvosom írt fel Contactubex nevű gélt, ez is hegesedés gátló, varratszedés óta kenem.
aha én is nézegettem...
végülis sebészi úton csak mondjuk nekem eleve fura hogy a fül-orr-gégész csinálja de tulajdonképpen tök mindegy csak tűnjenek el végre:)
Én még sosem hallottam volna, hogy vágják, mert nincs gyökerük, mint az anyajegyeknek...
De most utánanéztem és ezt írják:
Kezelése
Legtöbbször bőrgyógyász távolítja el, leggyakrabban elektrosebészeti úton. Lehetséges a fibromák fagyasztása vagy sebészi úton történő eltávolítása is.
az orvos azt mondta vágja
akkor félre éretettem?
de ha nem vágják akkor mit csinálnak???
azt mondta levágja és 1-2öltés...
Talán egy ilyen picinél nem lesz feltűnő a heg..remélem legalábbis..
ezek a lógó izék sem jobbak...ott vírítanak az orrom oldalán...
Amit vágnak, annak mindig meg fog látszódni a helye, persze nagyban függ a bőr állapotától is. Pl. érdekes, de nekem tinikoromban szedtek le a belső combomról és ott alig látszik. Ugyanakkor a hasamon van egy 5cm hosszú heg, de nem csinálok belőle gondot, mert nyáron tankinit hordok. A hátamról szedettem le legutóbb kettőt, egyik szépen begyógyult, másik eléggé csúnya, rózsaszínes és szétnyúlt (lehet azért, mert picit híztam.)
Én 4 éve csináltattam utoljára, plasztikai sebésszel magánrendelésen és 36 ezer Ft-ot fizettem a 3-ért összesen.
Nekem a homlokomról vettek le egy anyajegyet kb két éve. Három öltéssel varrták össze...nekem nagyon sokáig csúnya piros volt a helye, tényleg nagyon zavart...aztán elkezdtem kenegetni aloe vera virág nedvével, és nagyon szépen rendbe hozta. A helye még mindig látszik, de nagyon sokat halványult, és ez egyáltalán nem zavar már...
Én azt tudom ajánlani, hogy neten van fennt egy oldal, ahonnan lehet rendelni kék kenőcsöt...ez a kenőcs rengeteget segít hegesedésnél, és gyönyörűen rendbe hozza a seb helyét. A húgomnak a hátáról vettek le egy anyajegyet, neki már ezzel kenegettük, és neki alig látszik :) pedig abban öt öltés volt :S de nagyon szépen rendbehozta :) Azt tényleg csak ajánlani tudom...
úristen:):O
nem akarok sebhelyet az orromra..persze ezek a kis lógó izék se jobbak de:S
Nem is értem minek kell ezt varrni...
Anyunak az álláról szedtek le anno egyet. Véletlenül belekarmolt. Azt mondták, nem látszik meg a helye, de ma is ott virít neki a két öltés.
Nekem a vádlimról szedtek le. Azt mondták, nem marad meg a helye. Most egy kb 6 centi hosszú vágás nyoma látszik, és 8 öltésé. Azóta ritkán hordok szoknyát, rövidnacit, max harisnyával. 14 voltam, amikor leszedték.
sziasztok.
nekem fobróma van az orromon mindkét oldalon.. 2hét múlva fogják leszedni kórházban..
Vajon ennek marad nyoma? vágják és 1-2öltést mondott az orvos...
Sziasztok!
Valaki tud Miskolcon vagy a környékén rendelőt,vagy magánrendelőt,ahol anyajegyet távolítottak el róla?
Tapasztalatok érdekelnének!Mennyire látszik a helye.....stb
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- 2 napja eltávolítottak egy anyajegyet az arcomról, a heget ami marad, hogyan lehet halványítani?Mik a tapasztalatok?