Hogyan lehet ruhából eltávolítani a dezodorfoltot? Régi foltokat is (tudásbázis)
Régebben remek volt, főleg gallérok előmosásához, de az utóbbi időben már csak lábtörlőt sikálok vele :(
Az összes mosószer minősége megváltozott, mondanom se kell, nem pozitív irányba.
Hát én azza a két komponensü vanissal próbálkoztam, dual power a neve. ez folyadék, mosás előtt egy fél órával rárakom beledörzsölöm, majd állni hagyom. Ami kb fél éves folt, annak nagy részénél nagyon jó eredményeket értem el. Csak ott maradt benn a dezodor, ahol belül össze van varrva ugynevezett hollozott varrással és azt hiszem inkább a cérna miatt nem jön ki a dezodor.
A kombidressz hónaljánál is bejött.
De egybként dezodort váltottam. Nem olcsó, de még mindig jobb mintha tönkretenném a ruháim, és foltot egyáltalán nem hagy: Vichy Traitement Anti-Tranxpirant 48 H a neve. Csak patikákban lehet kapni, olyan 2.200-2.8oo Ft között van. 2 hónapig elég.
Én sem tudom megjegyezni ezt a hosszú nevet, igy úgy kérem, hogy zöldkupakos vichy desodort kérek:)
Van még kék, meg fehérkupakos is, de nekem nem jött be, mert felmarta a hónaljam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosóport vagy mosógélt vegyek ami eltávolítja a foltokat?
- Hogyan tudom a gránit sírkőről eltávolítani a rozsda foltokat?
- Mivel lehet pamut ruhából a festék foltot eltávolítani, kiszedni?
- Fémszínű edényből szivárványos foltokat mivel lehet eltávolítani?
- Krom csaprol hogyan lehetne eltavolitani savas hatsu vegyszer altal kepzodott foltokat?
- Babaolaj foltokat hogyan lehet eltávolítani világosbarna vászon nadrágból?