Ostorozom magam mindenért (beszélgetés)
Ha a 25 éves fiam beleszólna az életembe, elmagyaráznám neki, hogy ő már nem gyerek, hanem felnőtt férfi, és nyugodtan elmehet, és megteremtheti a saját életét..
Az, hogy sanyargatod magad, az meg a te döntésed, ha nem tudsz változtatni magad, menj szakemberhez, aki kideríti, hogy mi áll a háttérben, mert bár sok szülő von meg magától mindent, hogy a gyerek ellenben mindent megkapjon, amire amúgy semmi szükség nincs. Szerintem ez nem normális, de lehet ezzel egyedül maradok D
Smink nélkül is van élet.
Ha jól értem az anyagi rész miatt marcangolod maga?
Miért nem leped meg magad is egy fodrásszal?
Hidd el, attól még a gyerekek nem mennek tönkre, ha egyébként megvan a kaja.
Az ápoltságot nem a smink és a műköröm adja.
Ha tényleg olyan jó a viszonyod a gyerekeiddel,akkor a nagyobb már felfoghatná, meg kellene hogy tudd értetni vele, hogy jogod van önálló élethez neked is. Ő is lassan családot alapít, te meg egyedül maradsz.
Huszonöt éves embert, hogy tud ellened uszítani az apka? Ha azt is teszi miért nem szól ellene, ha meg nem szól, akkor legalább ne mondja el neked, ha látja,ettől te kikészülsz?
A 25 éves már megteremtheti magának a kiadásaira a pénzt, az étkezésbe is beszállhatna.
Ha mindent megadsz, akkor nincs logikus magyarázat, miért is kellene marcangolnod magad? Ez akkor már pszichiátriai eset sajnos, fordulj szakemberhez!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell nem stresszelni MINDENÉRT?
- Mi mindenért felelős a tamponhasználat?
- Mit csináljak, ha azzal telik az életem, hogy a saját szerencsétlenkedésem miatt fizetek folyton és mindenért megszenvedek?
- Mit tennél, ha a tanár nem szeretné a gyerekedet és folyamatosan rászólna mindenért?
- Mi az oka és hogyan kell kezelni, ha valaki mindenért magát hibáztatja?
- Hogyan lehetnék kedves egy olyan férfivel, aki mindenért a másikat hibáztatja, mindenen veszekszik, hisztizik?