Mit csináljak, ha azzal telik az életem, hogy a saját szerencsétlenkedésem miatt fizetek folyton és mindenért megszenvedek? (beszélgetős fórum)
Akkor nincs munkám. Kevesebb lehetőségem is lenne családot látogatni 400 km-re, mert eltelne egy nap,mire odaérek és 2 napnál tovább nem tudok egyéb okból távol maradni itthonról. Bevásárlás is kín lenne,mint előtte. Heti 1x megyek, mert nincs se kedvem, se időm boltozni folyton, cipekedni pláne nem. Attól folyamatosan kiborultam.
Nincs férjem vagy más, aki tudna segíteni.
Az újabb autókban vannak kamerák ami segít parkolni. Pár év és minden autóban lesz szinte. Ez lesz a megoldás.
De szívesen adok különórát is itt mo-on :)
Magyarul nekimentél valakinek annyira, hogy a te kocsidon látszik, "észre sem vetted", és otthagytad? Mert akkor nem csoda hogy aggódsz, főleg ha van egy kamera, amin látszik hogy te voltál. Magyarországon kívül ezt sokkal komolyabban veszik.
Egyébként vannak olyan szolgáltatók, akik pont a jogosítvány megszerzése után a gyakkorlatot segítenek elsajátítani. De ha már a megemelkedett biztosítás is gondot okoz, akkor gondolom ez sem fér bele.
Mondjuk ha én ilyen kis béna lennék, biztos nem kockáztatnám a saját és a más épségét vezetéssel, vagy tennék ellene, hogy legalább a parkolás menjen.
A parkolást a legkönnyebb gyakorolni, leraksz két papírdobozt, aztán hajrá, semmi nem történik ha nekimész, mi is ezt csináltuk anno a gyerekemmel, mikor jogsit szerzett...
Fura.
Vezetéssel nincs bajom, csak parkolni ne kelljen.
2 éve parkolási kisebb kàrt okoztam,amivel 3-al lefokoztak
Ez mi a szar?
Itt nehéz. Egy van aki visít, de ő meg lefáraszt ,mert neki minden adottsága megvan a normális élethez ,aztan várja a sajnálatot, segítséget. Például hogy mindent felvasárol, ami épp tetszik neki és a villanyt kapcsolják ki nála, mert nem fizette. Ilyenek. Aztán én adjak kölcsön.
Pont ez a baj, hogy ő se jutott semmurevaz életben, de megtehette volna ,ha ésszel él, én meg próbálnék ésszel élni, ha lenne..
...es nincs kokbaszbol a kerites.
Csak ne add fel, es az barhol igy van.
Az auto tortel autot? Mrgyik orszagba?
Múltkor nekiálltam az előszoba akasztós gardróbot összerakni és a tükröt átszúrtam csavarral,mert túl hosszú volt,ahogy tettem bele. Rendelhettem másik szettet és abból csak a tükör kellett. Többit nagy nehezen eladtam.
Na ilyenek miatt van elegem.
Vagy a jogosítvány miatt is szó szerint megszenvedtem. Dupla áron, de inkább 3x-os.
Drágaságom.
Ez a "felkötöm magam", egy nagyon őrült gondolat, villám gyorsan verd ki abból a cuki fejedből. Inkább keress magadnak pár barátot.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ SZERENCSÉT!
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen!