Örülök, hogy ilyen az idő, mert teljesen kiégett a fű és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tipikus hozzáállás! 😒
Ezért tart ott a világ,ahol!
Majd ha kicsit próbálsz gondolkodni, akkor talán rájössz hogy nem csak a fű ég ki, hanem a termény is! Aztán majd meglepődsz a boltban!Pár év múlva meg még jobban!
Végre valaki nem rinyál, hanem a pozitív oldalát nézi.
Mondjuk én imádom a szép zöld füvet, még ha locsolni is kell :)
Először le kellett vágni minimális magasságra,"
Mivel, kisollóval?
Mondjuk összegereblyézem a levágott füvet, mire te azt mondod komposzt. Mifrancot csináljak vele, tömjem a szalmazsákomba?
Mifelénk ez tologatós fűnyiró és fűkasza, aztán bezsákolva és havonta elszállitják
Mi lemaradt
Ne izéjjél már 2naponta füvet nyirni...Még ha trágyázzátok akkor sem kell
J.A. után pontosan! :)
De sok mindenkire elmondhatom, csak anno ezeket nem éreztem át
Hát persze. Lassan fürödni sem kell, majd fürdesz az izzadságban.
Nem gonoszkodnék, de ez nekem nem vicces.
59-62.
Szerintem se voltak, régen huhogtak az idősek, amikor azt mondták, 30 fokos meleg lesz. Mennyi?? Azt nem lehet kibírni.
Igazad van, bizonyára nem vének
Anno eszembe sem jutott hogy meleg van, autóban elég volt kinyitni az elefántfület és hajrá
Nagybátyám , igaz akkor nem voltak ilyen melegek, lekaszálta és begyűjtötte a gabonát + cséplés zsákolás
"most látom csak milyen nagy volt ő"
Nem a terepre utalok hanem a gaz magasságára. Rátolom e tologatós elektromos nyirót, ledönti és nem végja le, vagy csak sokára. A fűkasza az igen
40-50cm-es dzsungelben szívós növény törzsekkel mihez kezdene a robot nyiró?
Ennek örülsz? Fura emberek vannak...
Én annak örülök, hogy reggel mezitláb járhatok a harmatos fűben. Miután megittam a kávét elindítom az öntözést.
Holnap pedig kénytelen leszek gyomlálni is.
Ilyen melegben? Szívós férjed lehet
Se fát fűrészelni se kaszálni nem tudok mióta az a sivatagi időjárás tart
Mennyibe kerülne a rendszeres locsolás?
Az automata fűnyiród megadná magát nálam. Nálad golfpálya van? Talán ott megél egy automata
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak ezzel a nagy mértékű hajhullással? Szinte teljesen kopasz a fejem teteje
- Teljesen elkeseredett vagyok, mert a párom mindenképpen azt...
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- Teljesen hülye vagyok, mert ....
- Tetszik nekem egy pasi, de teljesen elment a kedvem, mert más típusú lányok képeit lájkolja
- Ki kellett dobnom egy nagy fikuszt, mert teljesen...