0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá! (tudásbázis)
:D
komoly kérdés :D
ezt a 8 évesem is tudja..
ojojjjjjjjjjjjjjj micsoda kérdés!
:)))))))))))))
Ejha, mik vannak! :)))
Remélem időben jött a segítség, és nem fél liternyit tettél a kajába, mert akkor KUKA! :D
"ha nem vagy kocsmás ember, akkor, honnan tudnád"
Hát ez a legjobb. :)
Gyerekem a suliban pont a mértékegységeket tanulja. Ha nem tudja, majd megmondja a tanító néninek, hogy nem kocsmás ember ő, hogy neki ezt tudni kelljen!
ancsika72 - mironi
gizike - gőzeke
magán beszélgetés - nyílt fórum
kész labiriumtus a világ...
jó magyar női szokás szerint bele kell folyni két másik ember közt zajló dologba ugye?:)) mert mi okosabbak vagyunk, nehogy már ne mondjuk meg..
Hát sajnálom bennem partnerre nem találsz ebben, de nyugodtan csináld Te is.
húúúhaa most aztán megkaptam :)))) jól megmondtad :))) kár, hogy ezzel ugyanolyanná váltál mint szerinted én vagyok :)))))))
na mindegy is, a sok hülyeségre nem reagálnék inkább, csak annyira, hogy ez nem egy beugratós kérdés volt, és azalatt amíg az ember leírja amit akar, bőven van ideje átgondolni :) De ennyi erővel akkor mentegessünk minden baromságot amit leírnak, így mindre rámondható hogy biztosan hirtelen reagált :))) Nem is tudom miről beszélsz, ilyenekről itt szó nem volt :)))))
Na mindegy, én meghagyom neked a boldogságot, hogy el tudj ezen csámcsogni még egy darabig :)
1. A tökéletesség cinikus túlzás volt.
2. A gyors asszociációnak az a lényege, hogy az ember minél előbb reagálni tudjon egy problémára. A sebesség sokszor döntőbb (ezek reflex szerű, érzelemre épült válaszok), és nem csak szófurdulat, tényleg nem gondolkodik alkalmanként az ember. Ennek evolúciós oka van. Ez nem magyarázkodás, hanem tudomány, és az említett, hétköznapi beugratós kérdések is így működnek, de látom, ez magas, pedig volt időd gondolkodni. (Esetleg guglizd meg.)
3. Bla-bla-bla. Legközelebb guglizd meg azt is, hogy miről is firkálsz.
4. Kezd azzal, hogy tagolod a mondatokat! Vagy szállj le a magas lóról, és akkor Téged sem kér más számon.
Az a ciki, hogy mint egy mérges pulyka azt sem tudod, kit és miért csipkedsz.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- Ortopéd szakorvost keresek 2 évesem számára (szerintem teljesen befelé fordul a bokája) tud valaki ajánlani?
- Nagyon tetszik egy fiú, de teljesen úgy tűnik szerintem neki, mintha haragudnék rá. Nem tudom kezelni a helyzetet, mit tennétek?