Tetszik nekem egy pasi, de teljesen elment a kedvem, mert más típusú lányok képeit lájkolja (beszélgetés)
Kislány koromban nekem is tetszett sok előadó, akiknek gyűjtögettem a képeit. Persze, már akkor tisztában voltam vele, hogy a büdös életben nem találkozom majd velük élőben.
Neked ez a szépfiú még csak nem is ismerősöd, nem ismered, csak kutakodsz utána.
Mi lenne, ha már több, közös ismerősötök is van megpróbálnál egy társaságba kerülni vele, hogy megismerd?
Olyan könnyen írják, azt hittem, könnyen is lehet észrevenni.
Ahhoz képest, hogy XY nem érdekli, elég alapos búvárkodást csinál utána :))
Tulajdonképpen mi a kérdés?
Tetszik neked, de a fb alapján úgy gondolod, hogy nem olyan lányok jönnek be neki, mint amilyen te vagy. Ha valóban elment a kedved, akkor nincs probléma. Majd jön más, aki tetszeni fog.
Ha mégis ragaszkodsz hozzá, hogy megpróbáld, akkor meg ne a virtuális dolgok alapján ítéld meg a helyzetet, hiszen gondolom a kapcsolatot sem virtuálisan szeretnéd. Ha igazi kapcsolatra vágysz, akkor a való életben kell kiderítened, hogy milyen ember, és összeilletek-e.
Alapvetően a lájkolás és a valós élet gyakran eltér egymástól. Ez így önmagában is elég fontos. Arról nem is beszélve, hogy a lájkolt képek mennyire valósak. De most induljunk ki abból, hogy azok. Dögös jó csajokat megnézni szerintem nem ördögtől való egy férfi számára. Ha épp nincs mondjuk kapcsolata, akkor a lájkolás éppen semmi a megnézéséhez képest.
Azt sosem tudhatod, hogy milyen alkatú lányt, csajt vagy nőt fog éppen szeretni az illető, ha belebolondul.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Nem kell hogy a szemetesben landoljon, főzz ki valami teljesen mást!
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- Nagyon tetszik egy fiú, de teljesen úgy tűnik szerintem neki, mintha haragudnék rá. Nem tudom kezelni a helyzetet, mit tennétek?