Orosz fekete terrierrel lehetne Canicross-ozni? (Fokozatosan növelve a km-eket, figyelve a visszajelzéseket, nem hirtelen.) (beszélgetés)
Csupa feltételes mód, amit írtam. Ebből neked semminek nem kellett volna lejönnie. Általánosságokat írtál, melyeket mindenki tud.
Legalábbis illene ezeknek mindenkinél magától értetődőnek lennie.
Ráadásul még csak nem is szálltam rád, mert még - talán ez sem véletlenül került oda - smiley-t is tettem mondataim végére. Valamit felszívtál.
Valami mást képzeltél, mi nem is volt mondandóimban. Nem kellett volna, nyugi! 😉
Bocsáss meg drága anonim! Igazad van. Minden bizonnyal írtad, hogy még nincs két éves a kutyád, csak én nem tudok olvasni.
Fussál csak a nagytestű kutyáddal!
Onnan, hogy (külön ki is tértem erre) ennek illene magától értetődőnek lennie - mindenkinél. Azt sem írom ki, hogy a buszmegállóban ne késelj meg senkit, mert nem jó és nem is szabad, mégis (valahogy...) tudja mindenki magától, hogy nem késelünk meg semkit - pláne ártatlanokat - sehol.
Ez pedig tudtommal egy általános fórum, ahol mindenről lehet beszélgetni - akár ilyen témákról is.
És különben is, miért ne tájékozódhatna akárki (nem csak én) akár itt is?
Valóban, viszont az agár (úgy gondolom) erre lett tenyésztve- Hogy megfogja a nyulat, hogy bírja a gyors és hosszú futást, hogy robbanékony legyen.
Ezek a macik viszont örző/védő feladatokra lettek tenyésztve.
Nem mondtam, hogy másfél éves koruk előtt...
Nyilvánvalóan csak utána. Azt feltételeztem, hogy ez teljesen magától értetődő. 🙂
Sejtem, hogy erre sokkal jobb lenne például egy óriás schnauzer,
de ha fokozatosan/lassan alakítaná ki a gazdi a megtett kilométereket és nem őrült sebességgel futnának, akkor így a fokozatosság elve alapján lehetne orosz fekete terrierekkel is canicross-ozni heti háromszor nyolc-tíz kilométereket?
További ajánlott fórumok:
- Nem kapok pozitív visszajelzést a munkámról
- Életmódváltás azonnal vagy fokozatosan?
- Ismeri valaki a Schwarzkopf színvisszaállító festékét? Állítólag fokozatosan eltönteti az ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára?
- Barna hajból szőkét fokozatosan, vagy azonnal?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Facebookon visszajelölnek, amikor én be sem jelöltem az illetőt. Hogyan lehetséges ez?