Ismeri valaki a Schwarzkopf színvisszaállító festékét? Állítólag fokozatosan eltönteti az ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára? (tudásbázis)
Na gyorsan leírom a tapasztalatomataztán még tanulok. Szóval egyrészről pozitív , mert ektűntek az őszhajszálak a 4. kezelés után. Viszont negatív is, mert nem a saját hajam színét adta vissza, hanem jó két árnyalattal sötétebb lett. Most kell a következőt,mert letelt a 4 hét. Megpróbálom kevesebb ideig hatni.
Ismerősök azt mondják ne törődjek vele. Nekem tetszik , hogy sötétebb színű hajam lett, de legalább nincs ősz hajszálam. Szóval használ csak arra számítani kell, hogy sötétebb lesz a hajatok színe tőle.
Kilenc éve használom a sötét hajra szánt változatát. Mostanra már sajnos legyengült a hatása. Nagyon látványos volt a változás az első időszakban, de még akkor is voltak olyan foltok a fejemen, ahol egyszerűen nem hatott.
Később megpróbálkoztam a Reparex nevű borzalommal, ami sajnos nemcsak, hogy nem vált be, hanem maradandó vörös csillogást hagyott a hajamban. Később visszatértem a Re-Nature használatához, de ma más sok helyen nem hat, így lassacskán be kell fejeznem, mert nem akarom, hogy sokszínű legyen a fejem.
Sziasztok,
sokat olvasgattam a témában (nem kipróbált tap.), a ruperts-t hirdetik természetesként, nem tudom, igaz-e.
A témában a Schwarzkopf-on túl a reparexet, és Nogrey-t találtam. Ha valakinek van ezekről tapasztalata, örülnék, ha megosztaná.
Üdv.
Anita
Tisztelt Kérdezők!
Nagyon jól ismerjük, használjuk, és nagyon kedveljük a " Schwarzkopf színvisszaállító festékét " .
Hölgy ismerősömnek is nagyon bevált, ugyanis az " ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára? "
Kipróbáltuk, és rendszeresen alkalmazzuk is, mert néhány nap múlva fokozatosan sötétedik vissza az ősz hajszál.
De máris egy helyesbítéssel kell kezdenem, mivel
ez NEM FESTÉK,
és mégis visszaadja a hajunk eredeti színét!
" A Schwarzkopf Re-Nature nem hajfesték, hanem hajszín regeneráló krém. "
" átütő innováció: a Re-Nature az első ön-pigmentáló hajfesték ősz hajra, melynek forradalmi formulája reakcióba lép a levegő
oxigénjével, és visszaadja az ősz haj természetes színét "
.. és ez így is van ..
Ha beírjuk a google-ba: " Schwarzkopf Re-Nature "
akkor a re-natura honlapjára juthatunk, ahol még videot is láthatunk, mennyire egyszerű a használata.
" de mivel elég drága, gondoltam "...
- szerintem az egészségünk megéri 6-7 metró jegy árát nem?
Ha egy hónapban 3 szor nem szálunk BKV-ra oda-vissza, már meg is spóroltuk az árát.
Nekem vöröses - világos barna az eredeti hajszínem, és ELŐTTE MEGMOSOM a hajamat, úgy viszem fel a Medium krémet.
Ha nem kenném már évek óta, tiszta fehér lenne a fejem, és hát igen koros férfi benyomását kelteném.
Hölgy ismerősömnek feketébe hajló, sötétbarna haja van, amibe kezdtek beosonni a szűrke " mákos " tincsek.
Most, hogy 1 éve a DUNKEL változatát használja, az ősz hajszálak eltűntek, teljesen természetes a hajszíne.
Ő viszont nem a frissen mosott, megszáradt hajra keni.
Szerintem mindenféle hajszínre érdemes kipróbálni, akár feketére és szőkére is!
Azok is fokozatosan átállhatnak erre, akik korábban festették a hajukat.
Mi hosszabb ideig hagyjuk rajta a krémet: 1-2 órán át.
3-6 használat után van eredménye.
Hol lehet beszerezni?
Hát ez a nagy kérdés.
Amikor elkezdtük használni, nagyobb mennyiséget spájzoltunk be, ami sajnos mostanra már elfogyott.
Éppen a lelőhelyet kerestem a neten, amikor erre az oldalra jutottam.
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat másokkal is.
Nem tud valaki ugyanilyen hajszín-visszaállító megoldást, csak éppen magyar gyártmányt?
Valamilyen kíméletes, gyógynövényes hajszínezőt?
A szintetikus tartós hajfestékek folyamatos, használata és a különböző allergiás megbetegedések között szoros összefüggés van, tehát
tévedésben vannak azok, akik azt hiszik, hogy örökkön örökké bűntetlenül használhatják.
Persze, aki mindenre allergiás, annak ez hajszín-regeneráló-krém is gondot okozhat.
Mindenképpen allergiapróbát kell tenni!
Maradjunk egészségesen, vidáman örök fiatalok, ha kell, hát, akkor ezüst színben.
Üdv mindenkinek, Vik Géza
ez ugyanúgy hajfesték.
csak más nevet adtak neki.
FEDEZZE FEL ÚJRA EREDETI HAJSZÍNÉT! Visszaadja a haj természetes színét lépésről, lépésre. A Schwarzkopf Re-Nature nem hajfesték, hanem hajszín regeneráló krém. A Schwarzkopf Re-Nature Medium alkalmazható, ha az Ön eredeti hajszíne középszőke-középbarna árnyalatok között volt. Középszőke és sötétszőke hajszín esetén akkor alkalmazható sikerres, ha az ősz haj aránya legalább 50%. A Schwarzkopf Re-Nature Medium nem alkalmas vörös, vörösesszőke, világosszőke és fekete, valamintszőkített, melírozott vagy festett hajra. A doboz tartalma: 2*50ml hajszín regeneráló krém, 1*50ml ápoló sampon, 1 pár kesztyű és 1 használati utasítás.
Ennyit találtam róla a neten eddig, de hogy tényleg jó-e???
Állitólag levegős a hajunk belül, attól ősz.
BOCS HA hülyeséget írtam, arra én is vevő lennék hogy z eredeti legyen a hajam színe.
Hajfesték rendesen rongálja azért nem festem, de kipróbáltam már.