Barna hajból szőkét fokozatosan, vagy azonnal? (tudásbázis kérdés)
Háááát...először is ajánlanám a kiszőkítő krémet...ztán ismét azt...meg ha tudnál venni kiszőkítőt az a jegjobb...
három használat után már szőke leszel,nem vitcccelek
A szőke hajszín a nők nagy részét fiatalítja!:)
Csak engem öregít,sajnos!:(((
Köszi szépen, már most nem tudom, mi legyen..na majd ma elválik.
Eper680, köszi szépen..szép arc? az enyémnek már teljesen mindegy..:-) de jól esett.:-D
Szép hajad van, ha szeretnéd szőkére festetni, én szerintem inkább fokozatosan. Mondjuk két, három lépésben is lehet. Néhány hónap alatt megvan.
Nekem egyszer volt szőke a hajam, de akkor nagyon rövid is. Hirtelen a sötétbarna hajam ki lett szőkítve. Egy ideig jó volt, aztán besárgult. Utána színeztem feketére.
De a fodrász majd biztos tud valami okosabbat tanácsolni.
Fodrász kérdése. Ha jó a fordrászod, akkor látja, hogy mennyit bír el a hajad, és akár azonnal mehet a szőkítés is. Nálam is így volt és semmi baja nem lett a hajamnak.
És arra számíts, hogy ha szőke vagy barna alaphajszínnel havonta egyszer be kell festeni, mert nagyon csúnya ha valakinek lenövése van.
A fodrásztól kérj nagyon vékony,és sűrű ,fóliában készített szőkítőporos melírcsíkokat!
Lényeges,hogy utána,visszapigmentálja,arra a színre,amit szeretnél!
A hatás máris inkább szőke lesz!
Van olyan eset is!
Főleg azoknál,akiknek dús,és göndör hajuk van!
Náluk a szőkítés még jobban roncsol!
Kezelhetetlen,és sprőd lesz a haj,ami ápolatlannak hat.(Mama gésa:)))
De a fórumindítónak nincs ilyen gondja!
Szerintem jól áll Neki a szőke is!
Fontos kérdés:
Festett a barnád?
at lehet, attol függ hogy mennyire barna. Szuper szerek vannak amik nem roncsoljak mar a hajat. Ennek ellenere ha jo a fodraszod akkor feketeböl nem csinal neked elsöre tejszöket :D
nekem sötet mahagoni volt a hajam augusztus elejen, most szökesbarna. Egy festes volt. Illetve nem festes, hanem bekente egy szerrel ami leszedi a hajadrol a festeket, vagyis visszaallitja valamennyire az eredeti hajszined. Erre asztan olyan szint teszel utana amit akarsz. Mar nem ugy vegzik a vilagositast mint anno, hogy szökitöporral nekiesnek es kiszökitik a sötet hajat. Legalabbis az en fodraszom nem igy csinalta. ES semmi gondja nem lett a hajamnak.
Helló :)
A sötét haj világosítása minden esetben szőkítéssel jár, ami egy csöppet sem tesz jót a hajnak.
(pláne, ha neked is csak annyi van mint nekem - az három szál :))
Szóval én a fokozatosságot javaslom ...
És szerintem a fodrászod is azt fogja :)
Egy kis segítségre volna szükségem. Kicsit elkapott a szőke haj varázsa. Holnap készülök fodrászhoz. A hajam barna színű, kíváncsi volnék mások véleményére, tapasztalatára, hogy megéri e azonnal, vagy inkább csak fokozatosan átfesteni szőkére. Nagyon roncsolná a hajat?
Köszi a válaszokat.
szabina
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltás azonnal vagy fokozatosan?
- Ismeri valaki a Schwarzkopf színvisszaállító festékét? Állítólag fokozatosan eltönteti az ősz hajszálakat, vissza"festi"? barnára?
- Barna hajból rézszőkét szeretnék varázsolni! De hogyan? Segítsetek!
- Barna hajból szőkét lehet?
- Elváltam, új barátom van. 5 és 2, 5 éves gyerekeimnek hogy mondjam el, - fokozatosan, vagy egyből akár ott is aludhat stb-hogy ne sérüljenek
- Kalóriaszámolás: hogyan? Fokozatos vagy azonnali megvonás?