Barna hajból rézszőkét szeretnék varázsolni! De hogyan? Segítsetek! (tudásbázis)
itt a rézszőke festék!
Bocsi, de mi az, hogy rézszőke??!! Az rézvörös!!!
Vagy a sárgarézre gondolva, olyan sárgás-szőke??!!
Szia!
Szerintem is jobban áll neked az eredeti szín,tudom nem hatódsz meg ezen:) nekem is festett szöke van,bár soha ne festettem vona be!
És igen:a kékszemüeknek jobban áll a barna vagy sötétebb hajszin(szerintem).
Nem tudom miert van, hogy a nok ennyire brutalis modon festik magukat, hisz majdhogynem nincs is olyan no, aki a sajat termaszetes hajszinevel hoditana.
En szerintem tokeletesen jo neked a barna hajszin. foleg ha az a termeszetes. en bolondulok a hosszu termeszetes haju nokert. es tudomasom szerint sok pasi hasonlo velemenyen van. nem igazan kedveljuk a hajfestek szagat, es mas az erintese is a hajnak. LEGYETEK VEGRE TERMESZETESEK LANYOK!
ez a rengeteg kence meg minden, csak a ti fejetekben van hogy ez kell a pasiknak. pedig ez csak egy buta verseny szerintem a nok kozott, ha tudat alatt is.
bocs hogy nem a kerdesre valaszoltam
Tudom, hogy szivatni vagy radírozni kell hozzá, az még rendben is van, de a további lépéseket még homály fedi. Gondolok a festék színére (az már megvan h ilyen narancsos-rézes fényű világosat szeretnék) de hogy vajon jól fog állni nekem? Szerintetek? Sokáig fekete voltam, és váltani akartam, és világosítani szeretnék, de szőke nem szívesen lennék.
Esetleg henna-festés? Mit kell tudni róla?
köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Fekete hajból barna. Már félúton vagyok, de lenne egy-két kérdésem..
- Vörös hajból lehet barnát csinálni?
- Barna hajból szőkét fokozatosan, vagy azonnal?
- Hogy lehet középhosszú hajból Hollywood-i hullámos fürtöket varázsolni?
- Lehet festett szőke hajból házilag barnát varázsolni?
- Hogyan lehet festett fekete hajból, kíméletesen barnát varázsolni?