Hogy lehet középhosszú hajból Hollywood-i hullámos fürtöket varázsolni? (beszélgetés)
Mindjárt megyek hajat mosni és próbálkozok, délután jelenésem van.
Köszi
Naaa az enyém is hasonló....nem töri meg a hajat ha nem a hajtőnél szorítod le.....Én mindent hátra/befele csavarok....csak a fülemnél az első tincset előre...
Kb mint a hüvelyk ujjam,olyan a vastag és a vékony mint a kisujjam!Mindjárt megnézem a naplómban h hányas bejegyzésnél van róla fotó....
Érthető, már "csak" annyit, hogy milyen vastag a csavaró, és mivel rögzited, az enyém olyan hogy van a csavarónak egy "héja" amit ráteszek, de ez nagyon megtöri a hajat, és amikor kiveszem látszik a helye a hajban, hogy ott volt rögzítve.
És még egy kérdés merrefelé kell csavarni, gondolom a fejtetőn hátra végig?? És oldalt szintén hátra , vagy lefele??
Hááát ez egy régifajta hajcsavaró(a mert meg igértem naplóban van róla kép)még a Lengyel piacon vettem!Tömör műanyag a közepében valamilyen folyadék van.....egy fazék vízben kell felforralni....száraz hajat becsavarni...10-15perc múlva ki lehet venni:)(én se bírnék csavarral aludni)....a töve azért nem göndör mert alá szoktam minden tincsnek tupirozni mikor veszem ki a csavarokat egyenként....fújok a tövébe egy kis lakkot....aztán a mosdókagyló szélére kinyomott fajhabba mártom az újaimat és szedem szét 3-4 tincsre ami egy csavaron volt!
Érthető?....ha nem kérdezz nyugodtan:)
Néztem a hajadról a képet, tényleg jó, hogyan teszed a csavarót, hogy nem teljesen a tövétől hullámos. Nem tekered fel teljesen, és milyen irányba, és kb. hányat, szóval milyen vastagot? És azt a tüskés felületüt, mert az nekem mindig kitépi a hajam mikor kiveszem. És mennyi időt kell minimum benne lenni, mert én nem tudok benne aludni??
Huh, szóval , hogy csinálod :)))
Köszönöm szépen! :))
Milyen vasalód van?
Az enyém se egy vékony éppen, de nem a vastag fajta. Olyannal nem tudom, lehet-e ilyet csinálni.
A csavaró is jó, de nem olyannak, akinek vastag szálú meg sok haja van, mint nekem. Kipróbáltuk esküvő előtt a fodrásszal és úgy néztem ki, mint egy oroszlán:D Eszméletlen nagy fejem lett tőle. Amúgy szép lett volna, csak nem az én hajammal :)
Igen, nagyon egyszerű. De nem kell rátekerni, csak belefogod és megforgatod a vasalót, úgy kevésbé töri.
Nézd meg az esküvői naplóm, ott is hajvasalóval készült a menyasszonyi frizurám.
Még növesztem én is, aztán szeretném úgy hordani néha.
Hajvasalóval gyönyörű hullámokat lehet csinálni.
Én előtte ki szoktam húzni símára, hogy a felülete szép fényes legyen.
Én nem szeretem a hajhabot, az én hajam kemény lesz tőle.
További ajánlott fórumok:
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Hogy lehet gyönyörű tündérkertet varázsolni
- Járólap fugáját mivel tudnám újra fehérré varázsolni?
- Hogy tudnék gyönyörű narancssárga falakat varázsolni?
- Ki ért hozzá? Egy teszt alkalmával a gyereknek el kellett varázsolni a családot és úgy lerajzolni. Ki tudná nekem elemezni?
- Te hogyan varázsolnál szebbé?