Elváltam, új barátom van. 5 és 2, 5 éves gyerekeimnek hogy mondjam el, - fokozatosan, vagy egyből akár ott is aludhat stb-hogy ne sérüljenek (tudásbázis)
8. syria
2010. jún. 28. 07:22
Ne aggódj, az ilyen kicsik teljesen "ki vannak éhezve" arra a szerepkörre, amit egy férfi tölt be. Legalábbis az enyémek rögtön elfogadták az új párom. Talán azért, mert az apjuk nem sokat törődött velük.
7. fd73be4c06
2010. jún. 27. 21:49
a helyedben többször ismertetném őket játszótéren. ha ez működik, akkor egy pár alkalom után hazakísérhet, esetleg maradhat vacsira. a többi meg adja magát.
6. e4838aa63b
2010. jún. 27. 21:46
A vacsi szerintem is jó ötlet, esetleg közös programok (uszoda, vidámpark, állatkert), ahol összebarátkozhat a gyerekekkel.
5. pethoevi
2010. jún. 27. 21:45
Még szerintem se aludjon ott!
Bemutathatod,mint barátodat,de egyenlőre csak ismerkedjenek.Nem baj,ha nem lógnak azonnal a nyakán.Szépen lassan kialakul majd.De fontos,h tudjanak együtt játszani,akár nélküled is. :-)
Sok sikert!
4. mágnes74
2010. jún. 27. 21:44
A lényeg, hogy természetesen csináld.
Az én párom először csak vacsorázni járt fel, egy hónap múlva a gyerekeim mondták, hogy miért nem alszik itt. 2 hónap múlva itt lakott, a mai napig nincs gond.
3. mamcili
2010. jún. 27. 21:43
szerintem bizz magadban...
egyenlőre ne maradjon nálatokinkább hagy lehetősséget az ismerkedésre..
lehet2-3 hó és elválaszthatatlanok lesztek
2. Ilicica
2010. jún. 27. 21:43
Ez szerintem attól is függ, hogy mennyire viselte meg őket, hogy nincs ott az apjuk.
1. 6208ad5eaa
2010. jún. 27. 21:41
Elváltam, új barátom van. 5 és 2, 5 éves gyerekeimnek hogy mondjam el, - fokozatosan, vagy egyből akár ott is aludhat stb-hogy ne sérüljenek?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! - Kamaszok a gyerekeim
- Segítség, gyerekeim vannak!
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?
- Nem esznek a gyerekeim! Válogatnak! Segítsetek, praktikák, trükkök érdekelnek.
- Bántják a gyerekeimet az oviban. Hol tegyek panaszt?