Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek! (tudásbázis)
sziasztok csajok
Anonimára hallgassatok, ő a Réka tornák egyik legnagyobb mestere. (nekem az otthoni tornás példaképem)
Kitartással mindent elérhettek, csak csinálni kell rendszeresen, nem úgy mint én :S
Nekem nagy kedvencem Réka.Én az összed dvd-jére tornázok 65 kliós voltam mikor elkezdtem rá tornázni,most 48kg vagyok.
Mikor elkezdtem,magamon 1 hónap után láttam a változást,viszont az ismerősöknek kb 3 hónap után tűnt fel,hogy vékonyabb vagyok.
Úgyhogy kitartás az kell hozzá,és hiába az a címe ,hogy napi 20 perc önmagadért,20 perc semmire sem elég,min. 3 blokkot kell összekapcsolni,hogy értelme is legyen,és a bevitelt csökkenteni. Különben csak vastagodás lesz.
Persze ezek a saját tapasztalataim Réka tornáival kapcsolatban.
Szia!
Kezdetnek szerintem Az "Add önmagad 1".Itt az állórész könnyebb,viszont a talaj rész az nehezebb.
Mikor belejöttél,jöhet a "Napi 20 perc önmagadért"ez a 2008-as dvd-je,a 2009-es Dvd-je is nagyon jó.
Gratulálok az eredményeidhez, láttam a képeid és nagyon pozitív a változás, ügyes vagy és kitartó:)
Köszi a biztató szavakat, igen az étkezésre mindenképpen figyelek. Nagyon durva ez a dvd, így elsőre és elég kimerítő is, de nem adom fel, szeretnék jól kinézni:)
Olyan 5-7 kg-tól szeretnék megszabadulni, és persze feszesedni is szeretnék, remélem sikerül, adok magamnak időt, de mások kitartása is pozitívan hat rám:)
Én fogyni már nem fogyok, úgy vettem észre, de ha "utánam nézel" megérted miért.
Másfél hónapja nyomom Rékára, de én csak az első két részt, a felsőtestet és combot csinálom végig.
Első hónap eredménye fél literes palackokkal:
Mell:96cm (maradt a helyén)
Derék:78cm (-3cm)
Csípő:92cm (-3cm)
Jobb comb:58cm(-2cm)
Jobb vádli:39cm (-2cm)
Jobb kar:33cm(+1 cm)
Két hete pedig másfél kg-s súlyzókat használok, egyenlőre halál, nagyon nehezen megy.
(+3*15 felülés)
Jah, heti 7 napból 6-on tornázok, felváltva, hol comb, hol a felsőtest, de ha "jó napom van" akkor mindkettőt egymás után megcsinálom.
Mellette persze figyelek a kajára.
Hogy te tudsz e ettől fogyni azt nem tudom, de egy biztos:
-azzal hogy elkezdtél mozogni semmit sem vesztesz!!!
Figyelj az étkezésre mert azon múlik a siker 80%-a!
Kitartást és ne add fel, ha nem megy a torna mert olyan napod van akkor sétálj sokat, nagyon nagyon sokat.
Osztom a véleményedet!!!!
Tény, előszőr nehéz, de utána......
Én még nem tudok tapasztalatot mondani,most szeretném én is újra elkezdeni a tornát ezzel a DVD-vel meg a Béres A.tól az Új kihívásra mozognék.
,csak már el kéne kezdenem,mindennap eltervezem aztán nem csinálom:-((na de most...
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Nem kapok pozitív visszajelzést a munkámról
- Facebookon visszajelölnek, amikor én be sem jelöltem az illetőt. Hogyan lehetséges ez?