Örömében bepisil a kutyám.Hogyan tudom leszoktatni erről? (tudásbázis)
Szerintem meg örülj neki te is ,és simogasd ,becézgesd!:))
Majd ha nagyobb lesz,hidd el kinövi!:)
Kösz mindenkinek.Én sem igazán szoktam olyankor hozzányúlni, hátha így elkerülhető a dolog...
Többnyire ez bejön, de pl ha csak úgy megsimizném akkor is csinálja néha. AZ viszont nem megoldás, hogy sosem simogatom, hiszen még baba, és szeretetre vágyik!
Az örömpisit kinövi a kutyák túlnyomó többsége. Ha nagyon zavar, akkor hazaéréskor ki lehet próbálni, hogy pár percig nem is nézel rá, akkor gyorsan megtanulja, hogy ki kell várni a sorát, és mire üdvözlöd, nyugodtabb lesz. De ismétlem, enélkül is kinövi a kutyák többsége, ki lassabban, ki gyorsabban.
A félelmében bepisilés még felnött kutyáknál is elöfordulhat nagyon extrém esetben, de ezt is kinövik. Csak akkor marad meg, ha a kutyának tényleg extrém félelmei vannak, ezek ellen azonban lehet tenni.
Az én kutyám 9 hónapos, és ugyanezt csinálja.
A kutyudoki szerint, kicsi az esély, hogy kinövi..
De így is cuki, csak takarítani kell utána:D
igen:)
de elfogja hagyni majd idővel:)
simogasd nyugodtan, ez a pisi nem tudatosul benne, nem olyan mint amikor rendesen pisil
El fog múlni, ez minden kölyöknél igy van:)))
Ne simogasd meg.
Előbb-utóbb rájön, hogy miért van.
Ha odapisil, mond neki, pfúj, és hagyd ott.
Az enyém is ezt csinálta, annyi különbséggel, hogy ő szeretett ráülni előtte a lábamra :S :D
4 hónapos lány kutyám amikor örül, vagy fél, mindig maga alá csurrant. Hogy lehetne leszoktatni erről?
Sajnos volt már ilyen kutyánk, és ő még több mint egy évesen is ezt csinálta... :(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszoktatni párunkat az ivásról?
- Hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat a harapásról? Nagyon vad, nem érti meg, hogy nekem fáj ha megharap.
- Bepisil a kutyám
- 7 éves lányomat nem tudom leszoktatni az éjjeli bepisilésről.SOS ha tud valaki okosat szívesen veszem, már mindent kipróbáltam.
- Hogyan tudnám leszoktatni az öt hónapos nagytestűvé váló kutyámat, hogy rám ugráljon?
- Hogyan tudom leszoktatni a kutyámat arról, hogy ha üdvözöl ne ugráljon és ne szaladjon a lábam elé?