7 éves lányomat nem tudom leszoktatni az éjjeli bepisilésről.SOS ha tud valaki okosat szívesen veszem, már mindent kipróbáltam. (tudásbázis)
Ébreszd fel éjjel, mondjuk elalvás után 2 órával és pisiltesd meg. Tudom, hogy fárasztó, de még mindig jobb, mint éjjel ágyneműt, pizsit cserélni.
Nálunk lelki eredetű volt a dolog, de helyre tettük, így megszűnt ez a probléma. A kicsiknél, felnőtt szemmel nézve nagyon apróság okozhat stresszt. Lehet, hogy már az is gondot okoz, hogy foglalkozik a bepisiléssel.
Kitartás!
Köszi minden hozzászólást eddig!
Próbáltunk orrspraytis-semmi eredmény,
kivizsgáltattam-minden rendben azt mondták az orvosok.Most már második hónapja használjuk a cseppcsengőt, de olyan mélyen alszik, hogy fel nem lehet ébreszteni,pedig fél 9-től reggel 7-ig alszik.
Reggel nem emlékszik semmire mi történt éjjel.Én eddig végtelenül türelmes voltam,pedig mint ahogy írtam 7 éve minden éjjel bepisil.Most 2 hónapos a kistesója és mivel hozzá is fel kell kelni már teljes kimerülésen vagyok.
Nem tudom lesz-e megoldás valaha...
Szerintem is egyértelműen lelki eredetű.
Nem tudod esetleg, érhette-e valami trauma vagy hasonló?
kineziológia
bepisilés=sírás, melynek oka van.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszoktatni párunkat az ivásról?
- Kutyát a felugrálásról hogy lehet leszoktatni?
- Hogyan lehetne a 6 éves kislányomat leszoktatni az ujjszopásról?
- Hogyan tudom 2, 5 éves lányomat leszoktatni a cumisüvegről, mire megy oviba? Ötleteket várok, köszi.
- Hogyan tudnám 16 hónapos kislányomat leszoktatni az éjszakai "szopizásról"?
- Hogyan lehetne leszoktatni 14 hós lányomat arról, hogy ne harapdálja magát?