Hogyan tudom leszoktatni a kutyámat arról, hogy ha üdvözöl ne ugráljon és ne szaladjon a lábam elé? (tudásbázis)
ezt találtam!
mikor bemész hozzá vagy valami akkor ha már látod hogy ugrani akar fordíts neki hátat és mikor abba hagyja akkor foglalkozhatsz vele!
a másik
Egy biztos módszert tudok rá, az enyémnél is igen gyorsan eredményt hozott.
Amikor felugrik meg kell fogni a két első mancsát és rá kell lépni valamelyik hátsó lábára.
Azonnal le akarja tenni a mellső lábait, de ne enged 8-10 másodpercig.
hát ezekből Nekem az derül ki,hogy szeleburdi és kölyök még!Foglalkozni kell vele!Szoktam nézni a Cesar Millan a csodálatos kutyadoki c.dok filmet,az a pasi tuti,hogy érti a kutyák nyelvét!
Volt olyan műsora,hogy az ugrálásról szoktatta le a kutyát és az szerintem idősebb kutyus volt!Keresek Neked videót róla!
8 hónapos tacskó kislányról van szó, akinek két zavaró szokása van (többek között, de ez a kettő a problémás): az egyik az ugrálás, amikor örömében üdvözöl, a másik pedig hogy ha megyek az udvaron, állandóan a lábam alá szalad, majd' átesek rajta sokszor, és előttem "hanyattvágja" magát.
hogy lehetne lesozktatni ezekről?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszoktatni párunkat az ivásról?
- Kutyát a felugrálásról hogy lehet leszoktatni?
- Hogyan tudnám leszoktatni a kutyámat a harapásról? Nagyon vad, nem érti meg, hogy nekem fáj ha megharap.
- Hogyan lehet leszoktatni a kölyökkutyámat az erős harapásról és ugrálásról?
- Hogyan tudnám leszoktatni az öt hónapos nagytestűvé váló kutyámat, hogy rám ugráljon?
- Hogy lehet leszoktatni a kutyát arról, hogy ránk, és főleg a kislányunkra ugráljon? Már fél a lányunk, nem szeret az udvaron lenni