Óriásit dudáltam a garázsban és jólesett, ez normális? (beszélgetős fórum)
Szerintem ez is covid tünet...
10 nap karantén :D
"Akit szeretnek az istenek, megtarják örökre gyereknek."
Igen. De ugye nem a szellemi szinvonalat érted alatta?
Gondolom, nem egymagadban szoktál bolondozni? Ahhoz társaság kell.
Most ez jutott eszembe: "Akit szeretnek az istenek, megtarják örökre gyereknek."
Én is szeretek bolondozni. :)
Igazad van, valami újat tanulni mindig jó befektetés. Pláne ha az szórakoztat.
Persze mondhatnám hogy a dudálgatás helyett fordítsa hasznosabb dologra az energiáit, de ez az ő élete. Nincs jogom kéretlen tanácsot osztogatni neki. A dudálgatással pedig engem nem zavar, és szerintzem senkinek nem árt. Mosolyogtam egyet mikor leírta. Ennyi. :)
Miért éppen Alaszka :))Megvan az első v. 2. rész ??
Mikor Fleischmann doki bekattan:))Imádtam isteni volt:))
HA ebből a szemszögből nézzük:))
Pont tegnap kérte a 3 éves kisfiam a teremgarázsban, hogy nyomjuk meg a dudát. (Nem engedtem.)
Szóval a szint pont az, amit írtál. 🤣
Minden normális ami derűt hoz az életedben mindaddig, amíg másokat nem zavarsz vele. 😀
Az hogy én meg 66 évesen elkezdtem spanyolul tanulni az normális? Hát persze! Még azzal sem törődök hogy az utcán sokan mosolyognak mikor látják hogy hangosan gyakorolom a tanultakat. Az én napom derűs, örülök ha ettől másoké is az. :)
Többedjére olvasom a fórumcímet "óriásit dugtam a garázsban"-nak, hogy aztán rájöjjek, hogy még ennél is értelmetlenebb igazából :D
Jó dudálgatást a bmw-vel 🤷♀️
Ha csak a sajátoddal játszol, az normális.
De nehogy a mások dudáira is rászokjál.
🤦♀️
Home office? Karantén?
Van egy bmwm és reggel a garázsban törölgettem a párát az ablakról amikor véletlenül megnyomódott a duda. Nagyon tetszett először megijedtem de utána megnyomtam hosszabban és furcsa érzést éreztem. Lejött anyukám hogy mit csinálok mondtam hogy zenélek. Azt mondta ne zenéljek mert “felverem a népet”. Máskor is szeretném hosszan megnyomni a dudámat.
Szerintetek ez rendben van??