Tényleg a család szégyene vagyok, mert garázsban szilvesztereztem? (beszélgetés)
Nem szégyen.Miért van annyira elszállva a Nagyanyád magától? Az élet már túl haladt ezen.Ezzel lenézi az embereket.
Jól tetted ha jól érezted magad.
Rég láthatott garázst a nagyi. Még hogy koszos...
Én kifejezetten jó ötletnek tartom az oda való behúzódást. Senki lakását nem kellett igénybe venni, a "kertkapcsolat" is megvolt, a szabad levegő is tetszés szerint.
De poénnak megtartható az eset, majd az unokáidnak egyszer ünnepélyesen bevallod, mint ifjúkori bűnödet.
Akkor lennél a család szégyene, ha az esti híradóban látott volna a nagyi, mikor pont veled szemléltette volna Győrfi Pál a szilveszterkor alkoholmérgezéssel az utcáról összeszedett összehányt fiatalok szomorú sorsát a detoxban.
Jelen esetben meg a nagyi szálljon magába, mert olyan dolgokat véleményez sarkalatosan, amihez már nem szagol.
Én a magam részéről útálom a szilvesztert,de aki szereti érezze jól magát,ha egy garázsban akkor ott.
Ne izgasd magad rajta.
Lehet, hogy a nagymamád és a család nívójába nem fér bele a bográcsozás.Van ilyen.Te viszont egyéniség vagy aki eldöntheti hol, mivel és kivel érzi jól magát.
Szerintem az egyik legtutibb dolog a sütögetés vagy bográcsozás :)
Dehogy. A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat, a nagyi biztos nagyestélyiben tudja csak elképzelni az ilyesmit.
Hagyd rá, biztos csak szeretetből aggódik a státuszod miatt, legközelebb ne küldj neki ilyen fotót.
Boldog új évet!
Engedd el!
A nagyi hol szilveszterezett?
Miért lennél a család szégyene?
Tök jó ötlet volt a bográcsozás! Volt rá lehetőségetek, nagyon jól tettétek!
A nagyi "nívója" nem kicsit poros. :)
Idén szilveszterkor nem mentünk sehova a járvány stb miatt, így a társasházi közvetlen szomszédom kitalálta főzzünk bográcsgulyást a kertjében. Hatalmas Kondérral csináltunk közben a garázsban beszélgettünk/ melegedtünk. Küldtem
Nagymamámnak egy fényképet ahogy ott jól érezzük magunkat felhívott hogy egy világ dőlt össze benne, a mi családunkban ez nem divat, hogy koszos garázsban jól érezzük magunkat, csalódott bennem az ő nívója ennél több de úgy látszik nem jutott ennyi nekem belőle, s gondolkozzak el az én nívómba ez belefér-e nem vagyunk egyformák ezek szerint, és reméli nem reklámozom ezt senkinek. Szerintem túl sok idejük van hülyeségeken gondolkodni .. 30/N
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Esztek lencsét szilveszterkor?